reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
ruda iza zjedz coś słodkiego lub wypij szklankę bardzo zimnej wody:-)
basia moja córa od urodzenia alergik i wiem co przeżywasz, my walczymy z tym praiwe juz 13 lat. Daj jej troszeczkę i zaobsewuj co się bedzie działo.
wiolka tulę wirualnie, odpisałam:happy:

hej dziewczyny:) u mnie paskudna pogoda dzisiaj;/ lece niedlugo do sasiadki na plotki:) ona tez w ciazy, dwa tyg krocej ode mnie:)
a zapytam.. na co pije sie ta herbate z lisci malin?:O bo ja pierworodka i zielona jestem w niektorych sprawach:(
lil dobrze ze nie zatrzymali Cie w szpitalu, jednak w domu to w domu a jeszcze masz troche czasu:)
4madlen trzymam kciuki za jutrzejszy dzien:):*
jakos mi ostatnio ciagle nie dobrze, mdli mnie nie zaleznie od tego czy zjem czy nie;/ juz mnie to irytuje troche bo cala ciaze bez tego typu dolegliwosci mialam nawet na poczatku nic a teraz codziennie mi nie dobrze, czuje sie jakbym byla w drugim a nie w dziewiatym miesiacu:D macie moze podobnie?
co do nawizacza to wszystkim dziekuje za podpowiedzi, zdecydowalam w koncu ze tak jak radzicie kupie poki co te ceramiczne dwa lub trzy zawiesze na grzejnik a potem w razie czego dokupi sie ten ultradzwiekowy:)

ja mam fenka 4x na dobę, a isoptin 3x W sumie od piątku zostanie mi tydzień do 36 hbd... W piątek mam wizytę, to zobaczymy...

ruda iza dostałaś kopniaczka...może śpika sobie? poczekaj jeszcze.
mam ambitny plan małe spa peeling, maseczki.problem taki że zamiast się udać w stronę łazienki leżę brak mobilizacji jakaś leniwam

Ostatnia edycja:
hej.
U mnie nic nowego, D. poszedł do pracy i już umieram z tęsknoty:sorry:
Dobrze że pogoda w miarę to pójdę na dłuższy spacer z psem.
Ciuszki gotowe ułożone w komodzie, mały rozrabia a mnie męczą mdłości znów:baffled:
idę poczytać

ruda iza dostałaś kopniaczka...może śpika sobie? poczekaj jeszcze.

Chyba jest już OK, mała się zaczyna ruszac pomału i delikatnie, brzuch mam twardy jak orzech. Na szczęście moja lekarka jest codziennie w gabinecie i przyjmie mnie w każdej chwili. W razie czego mężulek jest pod telefonem i w każdej chwili może wyskoczyć z pracy żeby mnie zawieźć do szpitala. A teściowa nie pracuje wiec starszakiem się zajmie w każdej chwili. Mogę spokojnie leżeć, relaksować się i nie panikować , ufff

reklama
naty herbate z liści malin pije się na wywołanie skurczy, czyli jak będziesz już w terminie to zacznij pić żeby nie przenosić, niekture dziewczyny już w 38 tygodniu piją

Do góry