reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
2mycha1 witam:)
U nas jakaś infekcja - pewnie znowu zęby idą, może 3 - ki? Już mamy 12, więc do końca 8:p Już bliżej niż dalej:) szkoda tylko, że małą ominął bal przebierańców w żłobku:( a miała być kotkiem:)

2mycha1 witamy!!! Fajne są takie maluszki jak twój, ale strasznie ciężko z nimi. Nie wiadomo co im potrzeba....
Kiedyś któraś z dziewczyn pytała się o szczepionkę odra, różyczka.... Ja swojego maluszka nie zaszczepiła, bo boję się Autyzmu. Znam 2 przypadki z grona dalszych znajomych, których dzieci po tym szczepieniu zachorowały na tą chorobę. Oglądałam też film dokumentalny na ten temat z USA. Wiąże się to z nietolerancją metali ciężkich. Niestety jest niemożliwe udowodnienie związku szczepionki z atyzmem. W związku z tym szczepionka jest uważana za bardzo dobrą...

no fajne są takie maluszki,ale właśnie ciężko je zrozumieć :)
chociaż ja z Nadią nie mam większych problemów (tfu tfu) mieliśmy tylko problem z pępkiem,ale już jest po problemie(odpadł dopiero 2 tyg temu :szok:)

coś o sobie mam napisać:
hmmm na imię mam Michalina :)mam 24lata,urodziłam 1 grudnia w wielkich męczarniach,rodziłam w CZMP i nigdy,przenigdy nie polecę nikomu tego szpitala.mój poród to trauma na całe życie :shocked2: niestety
z zawodu jestem fizjoterapeutką/masażystka poszukującą pracy hehe :-D jak na razie całe moje dni pochłania opieka nad małym Nadjeżnikiem ... no i tyle :-)

witam i ja mamusia z łodzi. Mieszkam w okolicach pojezierskiej to tak jakby kiedys urządzane były wspólne spacery. Jestem mamą 6 tyg Bartusia

reklama
Hej dziewczyny. U nas to szczepienie odra różyczka było już i Nadia przeszła je bezobjawowo. Teraz Duśka za to ma jelitówkę i znosi to koszmarnie. Nic nie je, jak tylko kawałeczek bułeczki suchej zje to leci z nią górą i dołem, a noce najbardziej męczące, wtedy nie wiem czy trzymac ją nad miską czy zmieniac pampersa i wszystko co przy tym się pobrudziło. Koszmar po prostu.

Do góry