reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Czesc dziewczyny,
kiedys pisywalam w tym dziale, ale wyniowlam sie do Wawy i jakos zapomnialam o watku :)
Dużo sie tu dzieje u Was, w weekend nadrobie zaleglosci i postawam sie wlaczyc jak mnie przyjmiecie.
Jakos tak troche tesknie za Lodzia...

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Witam ze.... szpitala. Niestety tak się skończyło. Diagnoza: Rotawirus, Leczenie: mnóstwo kroplówek i leków. Jak długo: Może być nawet 10 dni ponoć ;/ Jestem załamana i zdrozgotana tym faktem, potwornośc. Mała ciągle ma biegunki, ale już nie ma wymiotów.

Hej
Pisałam tu z Wami kiedyś ale malutko wiec nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie.
Kinia wiem co czujesz my ze szpitala wrócilismy w ta środę ogólnie to trafiliśmy z śródmiąższowym zapaleniem płuc ale rota też nas dopadł będzie dobrze trzymaj się dacie radę.
A gdzie leżycie bo my bylismy w Korczaku.

aniwar nie my nie szczepilismy ale nasza dr. mówiła że rota jest chyba z 80 rodzai i ta szczepionka nie zawsze działa bo dziecko może się zarazić innym rodzajem który akórat w szczepionce nie jest,nie wiem sama ale jak bylismy w szpitalu to było kilka dzieci szczepionych a i tak z rotawirusem.
Ja myslę że przed tym rota to ta szczepionka nie chroni ale może pomaga go łagodniej przejść sama nie wiem...

hej dziewczyny, ja szczepiłam na rota a i tak co jakiś czas mamy jakieś sensacje, ale mam wrażenie, że dzięki szczepieniu mała łagodniej to znosi:) a na jakieś małe sensacje pokarmowe polecam jagody:) Ja kupuję suszone w sklepie zielarskim

reklama
Hej dziewczynki!
Współczuję pobytu w szpitalu i choroby. Niestety to może spotkać każdą z nas.., albo raczej z naszych dzieci... Mam nadzieję, że szybko uporacie się z tą chorobą...
Ewofoto, oczywiście w każdej chwili zaglądaj do Łodzi. Internet, to na szczęście, magiczny wynalazek, który znosi wszyskie podziały nawet te przestrzenne. Najważniejsze jest ,żeby często się udzielać ( nie jestem najlepszym przykładem :-D). Zupelnie inaczej się żyje, jak ma się świadomośc, ze ktoś gdzieś, ma podobne problem

Do góry