reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Dziewczyny, nic cenowo sie nie zmieniło w salve niestety. Ale USG połowkowe bede miała u nich za darmo..wiec jakies 300zl w kieszeni :) Wizyta naprawde przemiła, jakbys Rajani zastanawiała sie nad porodem lub chocby wizytami, to polecam dr Stefanowicz. Zrobiła mi bezbolesną cytologie(ostatnią miałam prawie rok temu) i potwierdzila,ze w moim brzuszku mieszka dziewczynka :) :) hura!!!!
A na Radogoszczy mieszka tylko Wampi i ja? czy ktos jeszcze?

reklama
Dziewczyny, nic cenowo sie nie zmieniło w salve niestety. Ale USG połowkowe bede miała u nich za darmo..wiec jakies 300zl w kieszeni :) Wizyta naprawde przemiła, jakbys Rajani zastanawiała sie nad porodem lub chocby wizytami, to polecam dr Stefanowicz. Zrobiła mi bezbolesną cytologie(ostatnią miałam prawie rok temu) i potwierdzila,ze w moim brzuszku mieszka dziewczynka :) :) hura!!!!
A na Radogoszczy mieszka tylko Wampi i ja? czy ktos jeszcze?

A i zapomnialam ten dr. Stefanowicz przyjmuje tam na szparagowej? i on jest z nfz tak? Jesli tak to powiedz mi kochana czy dlugo czeka sie u niego na wizyte :>

no to może nam się uda spotkać na spacerku :) Co do czasu w jakim można wychodzić z maleństwem na spacer ja po 10 dniach zaczęłam małego werandować zaczynając od 10 min na balkonie i codziennie dodąc 5 minut , jak już była godzina to wyszliśmy na spacer- mój szkrab urodził się w grudniu więc w cieplejszych miesiącach pewnie po tygodniu można zacząć werandować.

no to może na lato lub jesień uda nam się umówić gdzieś w okolicy na wspólny spacer :) jak już będziesz wychodzić ze swoim maleństwem na spacerki :)

Rajani...strasznie mi przykro... :( Kochana bądź dzielna, twarda i nie poddawaj się. Moja przyjaciółka 4 miechy pózniej była znów w ciązy.Trzymam za Ciebie kciuki!!!

reklama
Chciałam się do Was dołączyć. Weszłam na wątek, a tu takie smutne wieści...

Rajani
, strasznie mi przykro
[*]
[*]
[*].

Ostatnia edycja:
Do góry