reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Dziewczyny, nic cenowo sie nie zmieniło w salve niestety. Ale USG połowkowe bede miała u nich za darmo..wiec jakies 300zl w kieszeni :) Wizyta naprawde przemiła, jakbys Rajani zastanawiała sie nad porodem lub chocby wizytami, to polecam dr Stefanowicz. Zrobiła mi bezbolesną cytologie(ostatnią miałam prawie rok temu) i potwierdzila,ze w moim brzuszku mieszka dziewczynka :) :) hura!!!!
A na Radogoszczy mieszka tylko Wampi i ja? czy ktos jeszcze?

reklama
Dziewczyny, nic cenowo sie nie zmieniło w salve niestety. Ale USG połowkowe bede miała u nich za darmo..wiec jakies 300zl w kieszeni :) Wizyta naprawde przemiła, jakbys Rajani zastanawiała sie nad porodem lub chocby wizytami, to polecam dr Stefanowicz. Zrobiła mi bezbolesną cytologie(ostatnią miałam prawie rok temu) i potwierdzila,ze w moim brzuszku mieszka dziewczynka :) :) hura!!!!
A na Radogoszczy mieszka tylko Wampi i ja? czy ktos jeszcze?

A i zapomnialam ten dr. Stefanowicz przyjmuje tam na szparagowej? i on jest z nfz tak? Jesli tak to powiedz mi kochana czy dlugo czeka sie u niego na wizyte :>

no to może nam się uda spotkać na spacerku :) Co do czasu w jakim można wychodzić z maleństwem na spacer ja po 10 dniach zaczęłam małego werandować zaczynając od 10 min na balkonie i codziennie dodąc 5 minut , jak już była godzina to wyszliśmy na spacer- mój szkrab urodził się w grudniu więc w cieplejszych miesiącach pewnie po tygodniu można zacząć werandować.

no to może na lato lub jesień uda nam się umówić gdzieś w okolicy na wspólny spacer :) jak już będziesz wychodzić ze swoim maleństwem na spacerki :)

Rajani...strasznie mi przykro... :( Kochana bądź dzielna, twarda i nie poddawaj się. Moja przyjaciółka 4 miechy pózniej była znów w ciązy.Trzymam za Ciebie kciuki!!!

reklama
Chciałam się do Was dołączyć. Weszłam na wątek, a tu takie smutne wieści...

Rajani
, strasznie mi przykro
[*]
[*]
[*].

Ostatnia edycja:
Do góry