b_margot - moja sąsiadka miała cesarkę wiem że płaciła ponad 3000 zł, zachwycała się położnymi które wręcz same przychodziły i proponowały pomoc przy dziecku i przy niej , mówiła że ogólnie była cisza i spokój bo w dniu jej porodu był jeszcze jeden . Co do naturalnego porodu to nic nie mogę powiedzieć gdyż nie wiem
reklama
zea
Fanka BB :)
u nas znowu zęby w natarciu - mamy 1 i 2, a teraz 3 czwórka wyszła no i 4 się szykuje potem zostanie nam 8 do końca - i może wtedy się chorowanie uspokoi?
pozdrowionka dla wszystkich
pozdrowionka dla wszystkich
ewelina26k
ale trzeba dopłacić właśnie 3200, normalnie jak nie ma dofinansowania kosztuje chyba 6 tyśmoże tak było, ale od tego roku NFZ podpisał kontrakt i można rodzić tam na fundusz. Nawet na początku tygodnia był artykuł w dzienniku łódzkim.
Dziewczyny jak nadejdzie wiosna, lato i ciepłe dni, to sobie pospacerujemy nie raz
W lato to ja się bede toczyc a nie chodzic
dziewczyny czy jest któraś z chojen okolice stawów jana? Bo wiosna zbliża się dużymi krokami i na spacerki będę wychodzić i towarzystwem nie pogardzę
No ja troszke dalej bo niedaleko górniaka
reklama
MsMickey
Hej ja mieszkam w niedalekiej okolicy stawów jana zaledwie 5 km
Sama się zastanawiam jak to będzie z tymi spacerkami, czy to można zaraz jak się urodzi takie wycieczki samochodem odczyniać...
Pożyjemy, zobaczymy byle do czerwca
Sama się zastanawiam jak to będzie z tymi spacerkami, czy to można zaraz jak się urodzi takie wycieczki samochodem odczyniać...
Pożyjemy, zobaczymy byle do czerwca