reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

hej dziewczyny, my juz od piatku jestesmy w domku bo zabralam go ze szpitala na żądanie. nie wytrzymalam warunkow tam panujacych. w domku jest duzo lepiej. dostal antybiotyk doustny i wczoraj mialam wizyte pediatry ktora stwierdzila ze Wiktor jest juz zdrowy i mozemy odstawic antybiotyk :))) mam nadzieje tylko ze ten koszmar sie juz nie powtorzy bo ja jestem za slaba psychicznie na to :/ teraz zostaly mi same "uroki" wczesnego macierzynstwa :) nie wiem skad sie wziela teoria ze noworodki spia po 20 godzin dziennie:)

reklama
Witajcie!
Piszę z bólem serca! Prawdopodobnie od 1go lipca nie będę już miła dostępu do sieci. Nie będę mogła pisywać na forum. Zostaję w domu z Olkiem po macierzyńskim i musimy ciąć koszty. Byćmoże jak wrócę do pracy, może po Nowym Roku to do Was wrócę. Nie mam szansy czasem się odzywać, bo nikt ze znajomych nie ma sieci. Od wczoraj jest mi bardzo smutno, ale mam nadzieję, że o nas nie zapomnicie. Bardzo się do Was przywiązałam i będzie mi Was brakować. Strasznie mi smutno...
Gdybyście miały ochotę to podam jakiś kontakt i chętnie będę uczestniczyć w życiu Łodzianek z BB.
Pozdrawiam! :( :( :( :( :( :( :(

U nas ok i Michał śpi, wczoraj byliśmy nawet na imieninach teściowej w takim fajnym lokalu na Retce i mały padł o 22, a resztę czasu zabawiał towarzystwo swoim uuu, eee i uśmiechem. ;)
Anetas Twoje opowieści są jak z innego świata, w końcu dzieli nas ocean ;)
Irlandio szkoda, że nie będziesz miała netu, ale może się kiedyś soptkamy na żywo ja mieszkam na Radogoszczu to zawsza bliżej niż do Anetas ;)
Kropecka trzymaj się dzielnie i głowa do góry

no i doczekaliśmy się

oto Zuzałka w okularkach

104144.jpg

104145.jpg

104146.jpg

W A K A C J E ! ! !

jak plany? jak humory?
pogoda niezla. nie jest tak parno jak dwa dni temu. kocham lato ;D
nawet jak sie pot ze mnie leje ;)

No helunia, córunia jak lalunia :)

Ulik,
Plany? Manufaktura a w porywie Galeria i zakupownie ;D Mamy 2 lipca Chrzest a ja jestem Chrzestną Matką :) więc muszę jak ludź wyglądać.. zdjęcia bedą i takie tam inne różności na których powinnam być ładna :)
Nie ma tego złego - klimatyzowane pomieszczenia mają w sobie to "coś" ;D kiedy na zewnątrz żar leje się z nieba :laugh:
Potem na basenik całą rodzinką i lody ;D

Agatko,
Jak Zuzanka radzi sobie w okularkach?

Łodzianki.. w poniedziałek ma być 35 stopni.. spalam się :D

reklama
Hej, hej,
ja też jestem z Łodzi. I też przeraża mnie ten upał. ale na onet.pl podają prognoze na czwartek i piątek trochę opadów, a w weekend już spore ochłodzenie. Byle do czwartku ! Jestem teraz w 33 tygodniu ciąży i ledwo żyję jak tak grzeje. Jeszcze mam wszystkie okna w mieszkaniu na zachód i jakoś tak od 14.00 świeci mi prosto w okna. Żaluzje nie pomagają...
Mieszkacie może gdzies w okolicy Dołów ? Albo chodzicie na spacery do parku Promienistych ?
joasia

Do góry