reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Dzisiaj mam ciężki dzień. Przez ostatnie kilka dni chodziłam po sklepach szukając odpowiednich zasłonek i firanek do sypialni naszej i małego. Dzisiaj mój brzuch co chwila się na pina a ja nieustannie spałabym (a miałam tyle dzisiaj zrobić...). Dobrze że choć trochę ochłodziło się po deszczu.
Pozdrawiam wszystkie "Grubaski". Mam nadzieję, że wy macie lepszy dzień!

reklama
Witam. Ja mam niestety wyjątkowo kiepski dzień. Trochę mi smutno, bo po mimo moich urodzin czuję się jak powietrze. Teściowa przed tv, mąż cały dzień przed kompem, a wiecie co za jej namową dostałam od niego w prezencie?? - Butelkę dla malutkiej... Z pewnością małej się przyda, ale kurcze czy to tak dużo, że ja liczyłam na kwiatka DLA MNIE, a nie prezent dla naszej córeczki?? i trochę uwagi od męża? Musiałam się wyżalic tu wam, bo niestety nie mam nawet z kim pogadac w domu...
Pogoda fajna, choc mogłoby nie padac, bo na dzisiaj miałam w planach grilla u taty, a tu ciągle deszcz...

Witam Kinia1
Nie ma jak dobre rady teściowej. Nie dziwię się, że jest ci smutno. Też bym wolała prezent dla siebie nie dla Maleństwa. Moja teściowa za to też dała nam bardzo mądrą radę, żeby wcześniej nie wstawiać łóżeczka do pokoju. Mój mąż oczywiście to podchwycił i gotów łóżeczko odnawiać (bo dostaliśmy używane) dopiero jak się mały urodzi. Tak to jest niestety z teściowymi.
Może zaproponuj jakieś wspólne oglądanie filmu przed komputerem np.: Sposób na teściową. Bardzo fajna komedia..... :-D Będziesz miała męża przy sobie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!!!!:-)

nikt mi nie odpowiedzial, ale sama poszlam i sprawdzilam.

i bardzo polecam. i jedne i drugie zajecia. moja mala byla zachwycona.

Hej dziewczynki !
Ja jeszcze w dwupaku:-) Zaraz się biorę za porządki to może coś wywołam:-D Chciałabym urodzić dzisiaj, bym miała świetny prezent imieninowy. Jak do wieczorka nic się nie będzie działo to jadę do szpitala, może mi wywołają poród. Już mi jest strasznie ciężko a objawów jak nie było tak nie ma.

Kinia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Knia1 spóźnione, zle szczere najlepsze zyczonka z okazji urodzin!:-)
aniutka_ z okazji imieninek życzę Ci szybkiego i bezbolesnego porodu!:-)
A ja miałam pierwszą noc bez męża, bo zaczął już nocne zmiany. Spałam na raty, a dopiero porządnie zasnęłam, gdy już wrócił do domciu. Pogoda się trochę skopsała, ale chyba wolę taką niż upał. Od pt mam nową fryzurkę i jestem happy, bo jest mi lżej i czuję się jakaś ładniejsza:-D
Pozdrowionka!

Kamelija, aniutka dziękuję za życzenia, aniutka dla Ciebie oczywiście najlepsze życzenia imieninowe. Mam nadzieję, że dzisiaj jednak coś Cię ruszy, a jak nie to, że w szpitalu Ci pomogą.
kamelija mój mąż ma teraz cały tydzień nocki w pracy i niestety wiem jakie to jest spanie, jak nie jesteś przyzwyczajona spać sama. Ja już wiem, że mam dzisiaj nie przespaną noc, także nie jesteś sama. Co do fryzurki to ja mam od dwóch tygodni nową fryzurkę i również czuję się dużo lżej i lepiej ;]

reklama
aniutka__ trzymam za Ciebie kciuki!!! Mam nadzieję, że będziesz miała łatwy poród!!!

Piszecie o zmianie fryzury, że ja chyba pójdę chociaż henne sobie zrobię. W przyszłym tygodniu wyjeżdżam nad jezioro. Bardzo się cieszę, na reszcie pobędę trochę z mężem. Ostatnio całymi dniami pracuje i w ogóle się nie widujemy. Ja też nie mogę spać jak jest jego nie ma w domu.
Jutro jadę do koleżanki, ma mi dać trochę ubranek dla maluszka i nauczyć przewijania :-D

Do góry