reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
To samo mówi mi mąż "a co nam to pomoze przeciez wszystko dobrze a co bedziemy je mniej kochac jak by było cos nie tak", tylko ze ja jestem przewrazliwiona bo moja Natalka ma problemy ze zdrowiem i jedno juz straciłam takze rozumiecie...Robiłabym to USG tak ze 2 razy w tyg. zeby sledzic wszystko na bierzaco.POZDRAWIAMY GORACO KAROLINA Z NATALKA I BALONIKIEM

czesc dziewczyny ja tez jestem zlodzi ale nie za bardzo umiem jeszcze sterowac po tym forum i przepraszam za tyle watkow.skoro mowa o dudarewiczu to czy znacie moze jakiegos dobrego prywatnego lekarza z czmp bo chce tam rodzic ale niewiem jeszcze czy to dobra decyzja pomozcie.zostale jeszcze 4 miesiace.mieszkalam wczesniej w tomaszowie i tam mam lekarza ale chce sie przeniesc do lodzi do lekarza bo tu znow mieszkam.tam mieszkalam u narzeczonego od poczatku ciazy ale chce w lodzi rodzic.moze czmp to nie jest dobra decyzja pomozcie!!!

Ja nie będę tam rodzić i nie znam tam nikogo. Opinie są rózne. Myślę, że dziewczyny jak tylko się odezwą to napewno się wypowiedzą. A przecież to nie jedyny szpital położniczy w Łodzi. Jest jeszcze Madurowicz, Rydygier, oddział w Koperniku... I to pewnie nie wszystko... Dlaczego myślałaś tylko o CZMP?

WYDAJE MI SIE ZE TO NAJBARDZIEJ ZNANY SZPITAL SA ROZNE OPINIE.ILE MATEK TYLE OPINI ALE JESZCZE NIE PODJELAM DECYZJI

Witam helunio ja jestem z Górnej czyli bardzo niedaleko Ciebie a ja rodziłam w Rydygierze i uważam że jest to dobry szpital a np. do CZMP wogóle bym nie poszła (takieś jakieś głupie uprzedzenie)

Pozdrawiam.

Z GORNEJ A DOKLADNIEJ JA CHODZILAM DO SZKOLY NA JAROSLAWSKIEJ WIEC MOZE SIE ZNAMY JAKI JESTES ROCZNIK?

reklama
Do góry