reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
To samo mówi mi mąż "a co nam to pomoze przeciez wszystko dobrze a co bedziemy je mniej kochac jak by było cos nie tak", tylko ze ja jestem przewrazliwiona bo moja Natalka ma problemy ze zdrowiem i jedno juz straciłam takze rozumiecie...Robiłabym to USG tak ze 2 razy w tyg. zeby sledzic wszystko na bierzaco.POZDRAWIAMY GORACO KAROLINA Z NATALKA I BALONIKIEM

czesc dziewczyny ja tez jestem zlodzi ale nie za bardzo umiem jeszcze sterowac po tym forum i przepraszam za tyle watkow.skoro mowa o dudarewiczu to czy znacie moze jakiegos dobrego prywatnego lekarza z czmp bo chce tam rodzic ale niewiem jeszcze czy to dobra decyzja pomozcie.zostale jeszcze 4 miesiace.mieszkalam wczesniej w tomaszowie i tam mam lekarza ale chce sie przeniesc do lodzi do lekarza bo tu znow mieszkam.tam mieszkalam u narzeczonego od poczatku ciazy ale chce w lodzi rodzic.moze czmp to nie jest dobra decyzja pomozcie!!!

Ja nie będę tam rodzić i nie znam tam nikogo. Opinie są rózne. Myślę, że dziewczyny jak tylko się odezwą to napewno się wypowiedzą. A przecież to nie jedyny szpital położniczy w Łodzi. Jest jeszcze Madurowicz, Rydygier, oddział w Koperniku... I to pewnie nie wszystko... Dlaczego myślałaś tylko o CZMP?

WYDAJE MI SIE ZE TO NAJBARDZIEJ ZNANY SZPITAL SA ROZNE OPINIE.ILE MATEK TYLE OPINI ALE JESZCZE NIE PODJELAM DECYZJI

Witam helunio ja jestem z Górnej czyli bardzo niedaleko Ciebie a ja rodziłam w Rydygierze i uważam że jest to dobry szpital a np. do CZMP wogóle bym nie poszła (takieś jakieś głupie uprzedzenie)

Pozdrawiam.

Z GORNEJ A DOKLADNIEJ JA CHODZILAM DO SZKOLY NA JAROSLAWSKIEJ WIEC MOZE SIE ZNAMY JAKI JESTES ROCZNIK?

reklama
Do góry