reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Irlandia, byłam z małym dwa razy na spacerku z tym że raz byłam z Maćkiem w weekend a za drugim razem z mamą i wtedy mi się tak średnio to podoba, nie umiem tego wszystkiego jeszcze ogarnąć. Wiktor bieganie tam gdzie chcę i trudno to wszystko pogodzić. No i pogoda ostatnio nieciekawa. Jak już trochę opanuję spacery to na pewno cię odwiedzę.

reklama
Według kalkulatora BB wychodzi mi 25 pazdziernik i 7 tydzien i 1 dzien, ale ten dodaje 2 tygodnie wiec wszystkiego dokladnie dowiem sie 7 marca u lekarza, bylam juz w przychodni u pani ginekolog dala mi skierowanie na usg i badania ale jakos nie jestem przekonana do niej i ide prywatnie do lekarza ktorego jedna z was mi polecila. POzdrawiam cieplutko

kurcze troszke mnie nie było a tu takie nowości:szok:
gratuluje oczywiście malenkich fasolek:tak:
irlandia wspolczuje przezyc i mama nadzieje ze teraz juz olek bedzie zdrów jak ryba - tego wam życze.

a moi chlopcy pożerają moj cały czas... jak paweł zasnie staram sie poswiecac czas damianowi i cos z nim porobic aby nie czul sie choc troszke odrzucony, wprawdzie nie jest zasdrosny o brata i rozumie ze musze byc tak jakby na zawołanie malucha, tym bardziej ze karmie piersią, ale mimo wszystko, chce by wiedzial ze jest tak samo wazny.

niestety nie nadrobię chyba juz tego wątku w czytaniu....wiem ze padł temat spotkania czy coś zostało ustalone???

a moze ktoras z was mieszka w pobliżu zielonego romanowa???

Witam.
Kobitki powiedzcie mi gdzie najlepiej zamowic tort urodzinowy i jakie to sa koszty.
Chciałabym taki np. ze zdjeciem badz ciekawym obrazkiem z bajki.
Pozdrawiam :-)

Ja ci mogę na razie powiedzieć, gdzie NIE polecam - jest taka cukierna na Chojnach, przy kościele, ale nie pamietam adresu, jak co, to potem zapytam męża.
Mieliśmy z niej tort na roczek - był piękny! ale niejadalny :-(

Jestem mile zaskoczona tym ,że wątek łódzki odżył.:tak:

GRATULACJE dla "zafasolkowanych" mamusiek!:-):-):-)

Irlandia!

Współczuję choroby Olka. Wyobrażam sobie ile nerw cię to kosztowało. Niech teraz wszelkie choróbska omijają was szerokim łukiem.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie łodzianki.

pyszne torty i w ogole wszelkie wyroby cukiernicze robi malutka cukiernia w sklepie spozywczym na retkini (wiadukt przy torach kolejowych za lks jadac w strone lotniska - chyba zagmatwalam jak ktoras bedzie pottrzebowala podam dokladniejsze namiary)

mielismy stamtad tort weselnu i na roczek Leny - teraz na dwa latka niestety sie nie udalo zamowic, bo za pozno sie tam "zglosilismy" - minimum tydzien wczesniej , jak nie dwa - takie maja ilosci zamowien

skoro wątek tak odazyl moze jakies spotkanie zoorganizujemy, co Wy na to??

ja dobre torty zamawialam tez na Retkini, sa takie "różowe piekarenki" i w nich nawet dzień wcześniej można zamówić. Rok temu płaciłam za tort z bitą śmietaną 23 zł/kg.

reklama
Do góry