reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Hej dziewczyny jestem mieszkanką województwa łódzkiego a nie konkretnie łodzi ale mam do Was niedaleko bo tylko 15 km mam nadzieje że przyjmiecie mnie do grona Łodzianek. Pozdrawiam

reklama
Witam ponownie

Ja także myślałam że Łodzianeczki zniknęły :-(

Moja córa ma ospę :-( siedzimy więc w domu :-(

Ja wszelakie torty zamawiam w cukierni na nawrot, na przeciwko rynku wodnego. Tam mi cukiernik robił torta na moją komunię, potem na mój ślub, na roczek Oliwci. Jeśli chodzi o torty to ja tylko u niego zamawiam.

Coś piszecie o spotkanku??

Witam Wiki

wiki witaj:-)

a mnie rozlozyla jakas grypa...czuje sie potwornie bylam dzis u lekarza i pani dr ze wzgledu na to ze karmie piersia przepisala mi tylko krople do nosa i bioparox do wdychania..mam nadzieje ze pomoze bo nie chcialabym zarazic chlopaków...

dziewczyny a nie wiecie czy w ktoryms z kin w lodzi są seanse dla mam z dziecmi?? wiem ze w multikinach takie cos jest a w lodzi mieszkam dopiero od roku wiec nie bardzo sie orientuje.

A ja dziewczyny wlasnie wrocilam od learza i skacze ze szczescia:-DMoja fasolka ma 6 tygodni i 4 dni, jak narazie ma sie dobrze, serduszko bije tak jak ma bic oby tak dalej!! dostalam na wszelki wypadek luteine bo nie moge isc jeszcze na zwonienie, chociaz powinnam bo pracuje po 12 godzin i w godzinach nocnych ale jakos te 3 tygodnie jeszcze wytrzymam. POzdrowionka i trzymajcie sie cieplo

Załączniki

• 07-03-08_1617.jpg
    07-03-08_1617.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 35
viki, coś kiedyś czytałam że takie seanse są w Cytrynie ale nie mam pojęcia czy to prawda.

magdasf1 - gratuluję i życzę spokojnej ciąży. Zobaczysz jak to szybko zleci :)

A ja dziewczyny wlasnie wrocilam od learza i skacze ze szczescia:-DMoja fasolka ma 6 tygodni i 4 dni, jak narazie ma sie dobrze, serduszko bije tak jak ma bic oby tak dalej!! dostalam na wszelki wypadek luteine bo nie moge isc jeszcze na zwonienie, chociaz powinnam bo pracuje po 12 godzin i w godzinach nocnych ale jakos te 3 tygodnie jeszcze wytrzymam. POzdrowionka i trzymajcie sie cieplo
Madzia, i do którego lekarza się w końcu wybrałaś?? Fajnie , ze wszystko ok:tak::tak: Dbaj o siebie i o fasolke :blink:

reklama
viki31 - niestety, nie ma w Łodzo miltikina, a tylko ono urządza takie seanse.
Słyszałam plotki, że Cytryna czasami też coś takiego organizuje, ale nic więcej nie wiem.

Do góry