reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Irlandia - dzieki za podpowiedz. Dzis bylam w Galerii ale w Smyku nic nie ma, bylam za to w Chicco - ale tam ciasno nawet dobrze obejrzec nie mozna no i drogo jak diabli. Ale potem pojechalam do rodzicow na Retkinie i tam jest taki fajny sklepik przy Armii Krajowej to sobie fajne wozki poogladalam. To byla moja pierwsza wyprawa "wózeczkowa" więc do Zgierza na pewno jeszcze dotrę :)

reklama
Witam drogie mamusie - Łodzianki!
Jestem zupełnie nowa na forum, choć moja córeczka, Zosia, ma już 7 miesięcy. Chciałabym Was, doświadczone forumowiczki, niektóre także pracujące, prosić o pomoc. Właśnie musieliśmy rozstać się, po PÓŁ ROKU!!! z nianią, bo, delikatnie mówiąc, coś się popsuło i pani się przestała sprawdzać. Wobec tego szukamy nowej niani. Czy wiecie może, gdzie w Łodzi można znaleźć godną zaufania miłą panią w wieku od 30 do 50 lat, która będzie Zochę kochać, wychodzić z nią na spacery, szaleć w zabawie, nie okradnie nas i przy okazji będzie lubić psy?
Help, help, help!!!

no to widzę że dużo koleżanek z Bałut :)
Podypytam dalej , który szpital wybrałyście i czy się tam spotkamy?
Ja jak narazie obstaje przy Rydygierze

:) Ja tez się do Rydgiera wybieram - z jeszcze jedną "lipcóweczką", mamy prawie ten sam termin, chociaż ostatnio wpadłam w panikę ;), że mnie zostawi samą bo z usg jej wyszło, że pojdzie tydzien wczesniej. A już sie nastawilam ze we dwie bedziemy, hihii.

czesc
ja rodzilam w rydygierze.
tytus znowu chory. ale juz jest lepiej. chce go jednak prywatnie skonsultowac, mam juz namiary na jednego ponoc dobrego lekarza, ale jesli mozecie mi kogos polecic - poleccie :)
padam z nog wiec dzis to by bylo na tyle
p.sp. dzieki za namiary na okuliste. niestety nie mialam czasu skorzystac, przez te przeboje z mlodym. chore dziecko to koszmar (szczegolnie jak ma ponad 40 stopni)
buziaki
m

Ja również rodziłam w Rydygierze.Nawet dwa razy.
Jestem zadowolona.
Dokonałyście dobrego wyboru.
Niestety nie posiadam żadnych namiarów na opiekunkę, a na dobrego pediatrę tym bardziej.Sama takowego poszukuję, bo tu u Nas w przychodni, prędzej mi dzieci wykonczą niż wyleczą.

Cześć dawno mnie nie było na forum. U nas wszystko ok. Michaś ciągnie butlę i rośnie nam zdrowo. Jutro Miś ma szczepienia aż 3 :mad:
Mamusiuagusiu jestem w tej chwili za ścianą Twojego pokoju, bo siedzę u brata na kompie :)
Agles ja mieszkam na rdg wszchód obok castoramy daj znać na moje gg
POZDRAWIAM WSZYSTKICH

reklama
fiesta,
Witam serdecznie na naszym forum :) Niestety nie wiem gdzie można znaleźć opiekunkę.. nawet nie wiem jak jej szukać ::)

A my pojechalismy na weekend do Krakowa :) W sobotę zwiedzaliśmy Sukiennice, Kościół Mariacki i ogólnie Stary Rynek - oczywiście nie mogło zabraknąć wypadu pod smoczą jamę :) Julka smokiem - zachwycona!
W sobotę pojechalismy do Wieliczki i dzisiaj czuję tego efekty ;) Przeszlismy 806 stopni (52 okrętasy).. w sumie ponad 2,5 km chodnikami poniżej 135 metrów pod powierzchnią ziemi. Julisia była bardzo dzielna i przeszła całą trasę na nóżkach..

Powietrze w kopalni jest rzeczywiście wspaniałe!

Do góry