reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Irlandia - dzieki za podpowiedz. Dzis bylam w Galerii ale w Smyku nic nie ma, bylam za to w Chicco - ale tam ciasno nawet dobrze obejrzec nie mozna no i drogo jak diabli. Ale potem pojechalam do rodzicow na Retkinie i tam jest taki fajny sklepik przy Armii Krajowej to sobie fajne wozki poogladalam. To byla moja pierwsza wyprawa "wózeczkowa" więc do Zgierza na pewno jeszcze dotrę :)

reklama
Witam drogie mamusie - Łodzianki!
Jestem zupełnie nowa na forum, choć moja córeczka, Zosia, ma już 7 miesięcy. Chciałabym Was, doświadczone forumowiczki, niektóre także pracujące, prosić o pomoc. Właśnie musieliśmy rozstać się, po PÓŁ ROKU!!! z nianią, bo, delikatnie mówiąc, coś się popsuło i pani się przestała sprawdzać. Wobec tego szukamy nowej niani. Czy wiecie może, gdzie w Łodzi można znaleźć godną zaufania miłą panią w wieku od 30 do 50 lat, która będzie Zochę kochać, wychodzić z nią na spacery, szaleć w zabawie, nie okradnie nas i przy okazji będzie lubić psy?
Help, help, help!!!

no to widzę że dużo koleżanek z Bałut :)
Podypytam dalej , który szpital wybrałyście i czy się tam spotkamy?
Ja jak narazie obstaje przy Rydygierze

:) Ja tez się do Rydgiera wybieram - z jeszcze jedną "lipcóweczką", mamy prawie ten sam termin, chociaż ostatnio wpadłam w panikę ;), że mnie zostawi samą bo z usg jej wyszło, że pojdzie tydzien wczesniej. A już sie nastawilam ze we dwie bedziemy, hihii.

czesc
ja rodzilam w rydygierze.
tytus znowu chory. ale juz jest lepiej. chce go jednak prywatnie skonsultowac, mam juz namiary na jednego ponoc dobrego lekarza, ale jesli mozecie mi kogos polecic - poleccie :)
padam z nog wiec dzis to by bylo na tyle
p.sp. dzieki za namiary na okuliste. niestety nie mialam czasu skorzystac, przez te przeboje z mlodym. chore dziecko to koszmar (szczegolnie jak ma ponad 40 stopni)
buziaki
m

Ja również rodziłam w Rydygierze.Nawet dwa razy.
Jestem zadowolona.
Dokonałyście dobrego wyboru.
Niestety nie posiadam żadnych namiarów na opiekunkę, a na dobrego pediatrę tym bardziej.Sama takowego poszukuję, bo tu u Nas w przychodni, prędzej mi dzieci wykonczą niż wyleczą.

Cześć dawno mnie nie było na forum. U nas wszystko ok. Michaś ciągnie butlę i rośnie nam zdrowo. Jutro Miś ma szczepienia aż 3 :mad:
Mamusiuagusiu jestem w tej chwili za ścianą Twojego pokoju, bo siedzę u brata na kompie :)
Agles ja mieszkam na rdg wszchód obok castoramy daj znać na moje gg
POZDRAWIAM WSZYSTKICH

reklama
fiesta,
Witam serdecznie na naszym forum :) Niestety nie wiem gdzie można znaleźć opiekunkę.. nawet nie wiem jak jej szukać ::)

A my pojechalismy na weekend do Krakowa :) W sobotę zwiedzaliśmy Sukiennice, Kościół Mariacki i ogólnie Stary Rynek - oczywiście nie mogło zabraknąć wypadu pod smoczą jamę :) Julka smokiem - zachwycona!
W sobotę pojechalismy do Wieliczki i dzisiaj czuję tego efekty ;) Przeszlismy 806 stopni (52 okrętasy).. w sumie ponad 2,5 km chodnikami poniżej 135 metrów pod powierzchnią ziemi. Julisia była bardzo dzielna i przeszła całą trasę na nóżkach..

Powietrze w kopalni jest rzeczywiście wspaniałe!

Do góry