reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Cześć Mamuśki,

Ja lewdwie wyszłam z zapalenia płuc i anginy ropnej a już dzisiaj byłam na ostrym dyżurze okulistycznym w Barlickim - MAM WIRUSOWE ZAPALENIE SPOJÓWEK! :mad: :mad: :mad:
Aż się boję co to będzie teraz u Julki.. mój mąż już narzeka, że go oczy jakoś dziwnie szczypią.. kurna, do dupy się czuję..

reklama
AGAWA wracaj do zdrowia.U mnie tez choroba w domu.Chłopcy po kilku spacerach znów sa przeziębieni.Na razie bez antybiotyku, tylko dostaja isoprinosine.Żobaczymy jak to sie skonczy.

DZIEWCZYNY WIECIE COS O ZNIECZULENIACH PODCZAS CIAZY?? GROZI MI ZABIEG NA REKU ZROBIŁA MOI SIE RANA OD WENFLONU I NAJPRAWDOPODOBNIEJ TRZEBA TO OTWORZYC I WYCZYSCIC. ALE JA SIE BOJE UMIERAM ZE STRACHU TAK ZLE I TAK NIE DOBRZE .

Znieczuleń miejscowych używają także stomatolodzy podczas zabiegów dentystycznych przeprowadzanych "na kobietach w ciąży". Moja bratowa w 6 miesiącu miała łyżeczkowanie zęba (chyba dobrze napisłałam) w znieczuleniu i jest wszystko ok.

karunia1980,
Zasięgałas porady ginekologa w tej sprawie?

Wyglądam jak króliczek angorka ;) Staremu na szczęście przeszły objawy :) a Julka u dziadków..

WIOSNO! CZEKAMY NA CIEBIE!

No witajcie.Ja co do znieczulenia to nie mam zielonego pojęcia.Wydaje mi sie ze AGAWA ma rację, najlepiej poradzic sie ginekologa.

AGAWA my tez czekamy na wiosnę z utęsknieniem.Mam dość tych zasmarkanych nosów, tych chorób. Chciałabym wreszcie schować do szafy ciepły kożuch i te ziomowe czapki dzieciaków.
A już wakacji i wyjazdu nad morze, to tym bardziej.
Jutro chyba musimy ponownie odwiedzic lekarza, bo chłopcom zamiast sie porawić, to nasila im sie kaszel.
Mówie Wam tragedia, ja juz mam tego serdecznie dosc.

WIOSNO PRZYJDŹ DO NAS WRESZCIE

Dziewczyny,

Potrzebuje namiarów na dobrego ginekologa-endokrynologa.. ja chyba zaczynam mieć objawy histuryzmu! :( :( :(
Znalazłam Prof. Maziarza, który przyjmuje w Dermedzie na Piotrkowskiej (ile taka wizyta może kosztować?) ale czy któras z was wie w którym szpitalu on przyjmuje na KCH?
Kurna.. do lata będe wygladała jak Yeti :(

dobry specjalista przyjmuje, w poradni endokrynologicznej przy szpiatlu na Sterlinga, dr Włodzimierz Cieśla.To jest ginekolg - endokrynolog, ale dobray specjalista.On chyba przyjmuje tez w DERMEDZIE.Ja chodziłam do niego jakis czas.Ja mam problemy z hormonami, po kuracji sterydami, w dzieciństwie.Miałam wtedy z 5 lat.Miałm objawy AZS, tylko, ze dwadzieścia lat temu, tak duzo sie o tym nie mówiło, i pani doktor nie raczyła poinformowac, moich rodziców, ze daje mi sterydy i co mi jest.Nie ma mam do Dopiero niedawno sie dowiedziałam przez przypadek, ze maści które mi wtedy przpisano zawierały sterydy.Wiec niestety., teraz mam problem.
W kazdym razie, niestety nie mam juz do niego numru telefonu, ale znajdziesz napewno, w ksiazce telefonicznej, numer do tej przychodni, tylko ze pewnie długo sie czeka na wizyte.

czesc
ja tez oslabiona i nic mi sie nie chce. ciagle mi cos doskwiera - w glowie mi sie kreci, wezly chlonne mi sie powiekszyly, katar z nosa cieknie i od czasu do czasu gardlo sie odzywa.
zna ktos jakiegos prywatnego okuliste? bo jaj mam takie problem, ze kiedys dorabialam przy przepisywaniu takich tablel z liczbami, koszmar, wiecie po jednej strony jedna tebale, po drugiej - druga i miliony malych liczb... i wtedy mi sie cos takiego zrobilo, ze jak ruszam prawym okiem z prawej na lewa to mi sie na sekunde pojawia taka malutenka plamka w polu widzenia.boje sie, ze mis ei cos z tym okiem zrobilo (juz sie tak ponad rok boje, a do lekarza nie bylo czasu...). ma ktos pomysl c to moze byc???a na normalna wizyte to sie ze dwa miesiace czeka, wiec chyba sie wybiore prywatnie... zreszta mam tez wade wzroku i potrzebuje recepty na nowe okulary.

reklama
MARIANECZKA tutaj to moge ci bez mrugnięcia okiem polecic prof Nawrocka przyjmuje na ulicy Radwańskiej.Bardzo dobra specjalistka,bylismy u niej kiedys z Kamilem, kiedy lekarz okulistan z rejonu stwierdził u niego wade wzroku conajmniej -3 w prawym oku.Miła w tedt 6 miesiecy.Bylismy u trzecg specjalistów.Okazało sie ze kamil nie ma zadnej wady wzroku, tylko lekki astygmatyzm, ale to podobno w takim weiku ma wiele niemowlat i to po jakisms czasie zanika.Okazało sie ze pani doktor z rejony, sie pomyliła.Fajnie nie??
Wizyta u prof Nawrockiej kosztuje chyba od 100 - 120 zł w zaleznosci jakie badani ci zrobi,
Jest specjalista i dla dzieci i dla dorosłyc.
jesli chcesz podab Ci do niej numer telefonu.

Do góry