reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
dymelek nie mam zamiaru się żegnać z forum, ale teraz coraz mniej czasu. Mój mąż teraz zaczął szukać pracy na dolnym śląsku i chciałby się tam przeprowadzić... hmmm....
Mała dzisiaj lepiej już, ale płaczliwa nadal. Jedynka druga lada moment się wybije i to pewnie dlatego.
Zea współczuję przejść z maleństwem, uściskaj Darusię mocno.

Ehhh ja trochę podłamana jestem, bo szukam pracy w przedszkolu lub szkole i wszędzie chcą z doświadczeniem min 3 lata ;/ a jak po szkole zdobyć doświadczenie jak nigdzie przyjąć nie chcą :(

zea spółczuję ci problemów z małą. Mam nadzieję, że szybko dojdziecie co się dzieje. Jak dziecko jest chore, to tak jakby caly dom był chory....
Jeżeli możesz to pisz co u was się dzieje.

Zea zdrówka dla małej i tak,tak,melduj,jak sytuacja na froncie
Przebadajcie siuśki małej profilaktycznie

Ło ,Kinia1,aż tam byś się wyniosła ? O_O

hej,
za nami 3 noc z temperaturą. Ale jak mała tylko dostanie coś na gorączkę i jej spadnie to zaczyn tak szaleć jak nie wiem. Teraz czekam na siku i jadę jej zrobić mocz, posiew i CRP (świadczy o stanie zapalnym w organizmie). Wyniki po 2 godzinach. Mam jeszcze skierowanie do szpitala, ale sama już nie wiem czy to dobry pomysł jest. Dziecko będzie jeszcze się źle czuło z powodu obcego miejsca, łóżeczka, będzie musiała cały czas leżeć z wenflonem w łapce. Taki dodatkowy stres to chyba nie jest dobry pomysł. Zastanawiam się tez nad wezwaniem do domq jakiegoś super - specjalisty - dr. House by się przydał. ehh, najgorsza jest ta bezsilność
p.s. wydaje mi się, że to są te cholerne zęby - ekstremalnie idą jak nie wiem

Zea - może faktycznie do domu kogoś wezwij, moze jakiś antybiotyk mała dostanie i jej przejdzie? Wtedy obeszłoby się bez szpitala, który dla dziecka będzie pewnie stresem.

Moja Amelka kataru dostała z dnia na dzień:eek:
Na szczęście ma już 3 lata i umie smarkać jak dorosły człowiek, więc wszystko wydmu****e.

Pozdrawiam mamuśki :)

PROMOCJA NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ CIĄŻĄ/NOWORODEK

wyniki mam - CRP i leukocytyw bardzo wysokie, czyli jest stan zapalny. Tylko czego?
Jutro rano przyjdzie lekarz - bardzo polecany (szef czegoś tam w ICZMP). Zobaczymy. A do szpitala nie chce - wylęgarnia zarazków, no i wiadomo jak polskie szpitale działają...
p.s. ja mam przeczucie na zęby - zapalenie dziąseł, ale wróżką nie jestem

reklama
Do góry