reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

he he, widzę Kinia, że w ciężki okres weszłyście.. musisz być cierpliwa, jak moja zaczęła chodzić to też trzeba było trochę więcej uwagi poświęcić, żeby się nie podłączyła do czegoś.

Kto był dzisiaj na stawach Jana (Górna)? Myśmy poszli na spacer, bo ostatnio robią tam w weejendy takie imprezy - muza, żarcie, kąpiele w tym brudnym stawie :happy:
Aleśmy się szybko zmyli - Disco Polo, sama młodzież i patologia, pijani rodzice z małymi dziećmi, same tylko k... i ch... leciały z ust imprezowiczów, a pośród tego dziesiątki małych dzieci:eek: żenada i masakra.

PROMOCJA NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ CIĄŻA/NOWORODEK

reklama
my wlasnie wrocilismy ze wsi ja czerwona jak rak, ale zabawy bylo basen, trwa robaki.mama opedzajaca sie od bakow i pszczol:) a dzis pogoda do d...

Witejcie :)
Kope lat tu mnie nie było,Kinia ,gratki dla małej za postępy
Ale zleciało,niedawno co pisałyśmy co bralismy do szpitala,a tu Wasza dziatwa już po 9 miechów ma ,joł
Marysia ,ło kawał drogi do CIę od mnię,drugi koniec Łodzi

Hej dziewczynki!
Kinia1 i kurczak1305 dawno was nie było, już myślałam że na stale porzegnałyście się z formu!!!
Kinia mój maluszek też chodzi przy meblach, ale nie raczkuje więc łatwiej jest nad nim zapanować. Współczuję małej tego rozwilnienia, biedactwo całe jest obolałe. Może to rozwolnienie to od ząbków a nie od wody?

Hehe,nie dymelku,nie mam w planie żegnać się z forum
Nie wiem,jakos tak wyszło chyba samo,że tak rzadko zaglądałam,zreszta ogólnie ostatnio rzadko byłam czy tu czy ogólnie
Ooo i z tego co czytam toż Ty bałuciara,tak jak ja ;-)

hej,
u nas znowu kiepsko - temperatura i nic więcej. Zaczęło się w nocy z niedzieli na poniedziałek, wczoraj lekarz. I po południu już temperatury nie było, ale dzisiejsza noc koszmar... jak jej do jutra nie przejdzie skierowanie do szpitala już czeka...
ja mam wrażenie, że to zęby ale pani dr. się boi że ona taka mała i nie wiadomo czy coś w niej nie siedzi. Ech...

zea a widac ze zabki ida?? No i czy poprzednich jak juz ma tez tak bylo??
Z jednej strony fajna masz doktor ze nie bagatelizuje sprawy a z drugiej moze naprawde zeby.
Moje dzieci zabkowanie przechodzily bezobjawowo, te pierwsze wiedzialam kiedy wyszly za to te stylu nigdy.

Trzymajcie kciuki dzisiaj lub jutro ide pogadac co z przedszkolem i wciaz sie zastanawiam czy zwykle przedszkole czy zerowka przedszkolna.

zea a widac ze zabki ida?? No i czy poprzednich jak juz ma tez tak bylo??
Z jednej strony fajna masz doktor ze nie bagatelizuje sprawy a z drugiej moze naprawde zeby.
Moje dzieci zabkowanie przechodzily bezobjawowo, te pierwsze wiedzialam kiedy wyszly za to te stylu nigdy.

Trzymajcie kciuki dzisiaj lub jutro ide pogadac co z przedszkolem i wciaz sie zastanawiam czy zwykle przedszkole czy zerowka przedszkolna.

matitkakciuki zacisniete

reklama
hej,
u nas znowu kiepsko - temperatura i nic więcej. Zaczęło się w nocy z niedzieli na poniedziałek, wczoraj lekarz. I po południu już temperatury nie było, ale dzisiejsza noc koszmar... jak jej do jutra nie przejdzie skierowanie do szpitala już czeka...
ja mam wrażenie, że to zęby ale pani dr. się boi że ona taka mała i nie wiadomo czy coś w niej nie siedzi. Ech...

zea zdrowka dla malej

Do góry