aniutka__
Aktywna w BB
Witam! Dziewczyny znacie może jakiś fajny sklep w Łodzi z ubrankami do chrztu??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinia współczuję, wiem co przechodzisz, bo ja też w szkole pracuję... Można jeszcze zacisnąć pięści i powiedzieć sobie, ze pracuje się w pracy a w domu już nie ale to tylko na krótką metę sie udaje.Witam. Ja tylko na chwilkę, podczytuję was, ale nie mam czasu napisać, bo niestety teraz mam praktyki w szkole i scenariusze mnie wykańczają, wracam do domu i nawet dla Mojej Nadinki mam mała czasu, przez co mam okropne wyrzuty sumienia, bo ciągle tylko siedzę przed komputerem i się przygotowuję na kolejny dzień i mniej więcej ok 23 tak jak teraz kończę, a Nadula zazwyczaj już śpi Mam nadzieję, że to szybko zleci