Właśnie zaczełam dawać mu pierwsze jedzenie łyżeczkom, bo znowu mam mniej pokarmu. Zaczełam od kleiku ryżowego na wodzie. Niestety już zauważyłam że dostał pierwsze krostki na buzi, a jeszcze nie znikneły mu stare. Do swojej diety staram się wprowadzić nabiał, ale niestety wszystko kończy się klapą. Maly za uszkami ma dosłownie strupy a na buzi i nóżkach plamy. Dostałam maść na te zmiany więc mam nadzieje, ze niedługo zniknom. Może wiecie czy jak po serze żółty ma takie objawy (2 plasterki dziennie) to na inny nabiał tez tak będzie reagował?
Ulanka, a twoja starsza dzieczynka to nie jest jeszcze w wieku żłobkowym? Zawsze wydawało mi się, że od 3 lat dzieci idą do przedszkola?
marysia868 ten twój chłopak to chyba do najmniejszych nie nalezy ;-)? Do jakiego wieku dzieci tak szybko rosną, bo ja musze co 1-2 miesiace zmieniać maluszkowi garderobe i trochę mnie to martwi?
Ulanka, a twoja starsza dzieczynka to nie jest jeszcze w wieku żłobkowym? Zawsze wydawało mi się, że od 3 lat dzieci idą do przedszkola?
marysia868 ten twój chłopak to chyba do najmniejszych nie nalezy ;-)? Do jakiego wieku dzieci tak szybko rosną, bo ja musze co 1-2 miesiace zmieniać maluszkowi garderobe i trochę mnie to martwi?