reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

wampi a jak mogę zapytać w jakiej okolicy w Zgierzu bywasz?
kurczak ale Nadka często po kupie też tak płacze, więc z tym problemów nie ma, więc wątpię, że to kolki są... ;/ Z resztą sama nie wiem od czego.

reklama
Hmmm,Kinia,skoro tez po kupie tak płacze,to musisz to skonsultować z pediatrą,bo nie powinno tak byc, teraz to nie wiadomo od czego tak się dzieje,więc lepiej przekonsultować to z kimś "mądrzejszym" od nas,a będziesz i spokojniejsza i Nadka nie będzie się męczyć,bo będziesz wiedziała jak działać

wampi to bywasz praktycznie koło mnie ;) bo ja akurat z 3go Maja :p Jaki ten świat mały, co?
fusik tak tak ja też chcę wiosny!! A tu zasypuje równo wszystko, ja dzisiaj nawet nosa z zza drzwi nie wytknęłam ;)
Nadulka w końcu śpi, mnie pęka głowa, a mąż jeszcze w pracy. Przyszedł, przyniósł zakupy, zrobił obiad, zjedliśmy i poszedł i nie wiadomo kiedy wróci :p Tak to mi pasuje, przynajmniej nie truje i nie marudzi ;D

wampi to bywasz praktycznie koło mnie ;) bo ja akurat z 3go Maja :p Jaki ten świat mały, co?
fusik tak tak ja też chcę wiosny!! A tu zasypuje równo wszystko, ja dzisiaj nawet nosa z zza drzwi nie wytknęłam ;)
Nadulka w końcu śpi, mnie pęka głowa, a mąż jeszcze w pracy. Przyszedł, przyniósł zakupy, zrobił obiad, zjedliśmy i poszedł i nie wiadomo kiedy wróci :p Tak to mi pasuje, przynajmniej nie truje i nie marudzi ;D
Buhaha,Kinia a ja swego czasu przy 3 maja często bywałam,bo mam tam znajomych z cb radia,jak jeszcze sie bajdurzyło

Justys85 witaj i udzielaj się u nas jak tylko będziesz miała czas. My chętnie przyjmujemy łodzianki :) i nie tylko.
kurczak ja po prostu nie wierzę jaki ten świat jest mały :) A Zgierz tym bardziej :)

kurczak ja po prostu nie wierzę jaki ten świat jest mały :) A Zgierz tym bardziej :)
Żebyś wiedziała Kinia,ja ostatnio się z jedną babeczką zgadałam,która,raz że znała moją mamę,to dwa ,że mamy wspólną znajomą,która zarazem jest z mojej rodziny.I zresztą i jedna i druga mieszkają w Zgierzu,bo Piaskowice to pod Zgierz podchodzą ino
A poza tym znajomych w Zgierzu też mam z róznych okolic ulic.Jak by tak dłużej pogadać,to kto wie ,czy byśmy nie miały jakichś wspólnych znajomych niekoniecznie ze Zgierza,ale może też i z Aleksa np.
A masz jakichś znajomych koło Zgierza,znaczy o okolicę mi chodzi,np.Jastrzębie,Bruzyca i te inne?

Justyś,tu nie trzeba się pytać,ino włazić kiedy sie chce i ma czas,jak Kinia skrobneła

reklama
Do góry