Kinia1
Wrześniowa mama '10
kurczak z tamtych okolic raczej nie znam nikogo, ale pewnie masz rację jakby się zgadało to pewnie i wspólni znajomi by się znaleźli, albo i by się okazało, że może się nawet widziałyśmy nie raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień Dober wszystkimkurczak z tamtych okolic raczej nie znam nikogo, ale pewnie masz rację jakby się zgadało to pewnie i wspólni znajomi by się znaleźli, albo i by się okazało, że może się nawet widziałyśmy nie raz
15 minut to przecież długo dla takiego maluszka hi hi. Prawie całe wiekiDymelek my matę dostaliśmy i powiem Ci, że póki co Nadulka potrafi wyleżeć na macie max 15 minut, a później jej się to nudzi i trzeba się nią zajmować, jak będzie dalej to nie wiem, znowu mojej koleżanki córka bardzo długo bawiła się na macie i nie nudziła się tak szybko... To zależy czy Adaś potrafi się interesować na dłużej czymś, bo jak tak to mata fajna sprawa.
najlepszym ogranicznikiem wydaje mi się kojec. Wszelkie maty starczają na krótko, bo dzieciaczki szybko uczą się je pokonywać.Nadal nie wiem co mam zrobić z tą matą. Piszecie tak różne opinie... Adaś jak ma ochotę to potrafi się zająć karuzelą, ale jak to dalej będzie to nie wiadomo. Dzisiaj rano tak mnie wymęczył, że poprostu padam.... Całe szczęście, że nie wymaga noszenia na rękach i daje się zabawić grzechotką lub śpiewaniem (najlepszy jest leżaczek bujaczek). Wydaje mi się, że taka mata mogłaby mi posłużyć również póżnej jak już bedzie bawić się klockami...
Ulanka, czy ten ograniczniki z tkaniny pozwala poskromić takiego maluszka przed pełzaniem po całym mieszkaniu?