dymelek nie przejmuj się swoją lekarką i tym, czy się obraziła. Jej zachowanie było mało profesjonalne. Zamiast stroić fochy powinna przeprosić Cię za bolesne badanie. Myślę, że przy następnej wizycie ona zapomni o tej ostatniej i i tak Cię zbada. A jeśli będzie inaczej to radzę zmienić lekarza. Wiem, że to kłopotliwe, ale Twoje zdrowie jest najważniejsze, a do lekarza należy opieka nad pacjentem, a nie obrażanie się i robienie łaski, że Cię zbada. Masz się nie denerwować już więcej, bo Twój Maluszek też przeżywa z Tobą emocje
Co do moich badań, to na nast wizytę w przyszły pt mam zrobić badanie krwi i moczu - przy czym to drugie jest ważniejsze, bo leczę się z zapalenia pęcherza. O test glukozowy pytałam na ost wizycie ginkę , ale stwierdziła, ze za wcześnie i że nie ma w tym momencie refundacji, więc dostanę skierowanie na kolejnej wizycie.
Kinia1 gratuluję dorodnej i 100% dziewczynki:-) A o ADHD się nie martw, Malutka powinna z niej wyrosnąć kiedyś
Miłego wieczorku dziewczynki:-)
Co do moich badań, to na nast wizytę w przyszły pt mam zrobić badanie krwi i moczu - przy czym to drugie jest ważniejsze, bo leczę się z zapalenia pęcherza. O test glukozowy pytałam na ost wizycie ginkę , ale stwierdziła, ze za wcześnie i że nie ma w tym momencie refundacji, więc dostanę skierowanie na kolejnej wizycie.
Kinia1 gratuluję dorodnej i 100% dziewczynki:-) A o ADHD się nie martw, Malutka powinna z niej wyrosnąć kiedyś
Miłego wieczorku dziewczynki:-)