reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Dorinda to jak będziesz w łodzi to ja się piszę na jakieś spotkano :tak::tak:

geroland Ja mieszkałam na ketlinga, w bloku dokładnie na przeciwko kościoła(okna na kościół) tego koło krańcówki autobusowej :tak:a co to ciekawych miejsc to z dzieckiem tam chyba nie ma, tzn nigdy nie patrzyłam pod tym kontem bo mieszkałam tam do 18urodzin więc w szczególności imprezowałam :-) Jak będzie maly troche starszy to jest boisko do kosza koło biedronki, na Olechowie górka na sanki, na olechowie północy(te nowe bloki) nie zbyt szczególne ale zawsze jakieś place zabaw, bo tak to to tam tragedia jest :-D

Ja urodziłam jak już miałam 18 i szkoła zaoczna wiec z tym nie miałam problemu, ale że nie zdałam jednego roku to teraz matura przede mną :-( a z małym wiadomo dość ciężko się uczyć :-( na szczęście od pewnego czasu nie mieszkam z rodzicami, tylko z moim facetem(tatą) dziecka i stałam się trochę bardziej samodzielna :-p Mój "k" utrzymuję rodzinę a ja na razie tylko się uczę i zajmuję w domku małym więc nie mam co narzekać :-D:-D

reklama
hym no to wsuie blisko mnie:p
a ja teraz nie dugo zalicze pierwszy spacer z mala i juz nie mge sie diczekac wczesniej nigdzie nie wychodzilysmy bo za zimno itd;-) wiec bylam ciekawa:

tak nadal to robie ale moze jutro juz wyjde z mala;-) wiesz nie odpowiada jej to ze ma kombinezon bo raczkami za bardzo nie moze ruszyc:p
tylko zobacze jaka bedzie pogoda bo bardo na rtk chce jechac:p

Ostatnia edycja:
ja sie jej wcale nie dziwie mnie tez by przeszkadzał :-D dzisiaj jest cieplutko :tak:a co za znajomymi się zatęskniło.... hehe no widzisz ja wszystkich mam właśnie na olechowie janowie :-D

wyszla bym z nia dzisiaj ale wole pierwszy spacer odbyc z kim po ty znoszeie tego woza z 2 pietra mnie ne urzadza::zawstydzona/y: no znajomi bardz chcieli mala zobczyc a ja przy okz\azji odwiedze babcie:p
zeby nieszyla sie prawnusia:p

geroland no nie dziwie się, dla mnie na pierwszym spacerze strachliwe było przejście nawet przez ulicę- niczego nie byłam pewna :tak:
wampi To już twoja córa dość duża, ty miałaś chyba gorzej niż my prawda tzn. chodzi mi o to że w tamtych czasach dziecko w tym wieku to była rzadkość ja teraz czasem słysze "brat czy siostrzyczka.... ?" Jak odpowiadam synek to to chamskie spojrzenie widzę ehhh :-((Wyglądam dość młodo)

oj dawno nas na łodzkim watku nie bylo :-( ale nadrobie :-D
my sie dopiero werandujemy :-D a w nast tyg na spacerek :-D nasz pierwszy :-D

reklama
eh i nici ze spaceru pomimo ladnej pogody.... dopiero w przyszlym tygodni sie odbedzie bo boje sie ze mala rozchoruje sie przed szczepieniem:-(

Do góry