mam pytanie do mam chlopczykowani doktor stwierdzila ze moj syn ma malutka dziureczke na siusiaczku ale zeby poki co nic z tym nie robic,ze poczekamy jeszcze troche a jak sama sie nie odlepi to pojdziemy z tym do chirurga-tak wiec troche sie przestraszylam!!! Wkurzylam sie bo nie kazala od samego poczatku obciagac siusiaczka a teraz mowi ze chirurg!!! A jak bylo u Was mamusie swoich synusiów????
reklama
Cześćmam pytanie do mam chlopczykowani doktor stwierdzila ze moj syn ma malutka dziureczke na siusiaczku ale zeby poki co nic z tym nie robic,ze poczekamy jeszcze troche a jak sama sie nie odlepi to pojdziemy z tym do chirurga-tak wiec troche sie przestraszylam!!! Wkurzylam sie bo nie kazala od samego poczatku obciagac siusiaczka a teraz mowi ze chirurg!!! A jak bylo u Was mamusie swoich synusiów????
ja wprawdzie jeszcze nie urodziłam ale... wczoraj na TVN Style był program i jeden z tematów dotyczył właśnie tego tematu. Lekarz mówił, że można odciągać skórkę koło 10/11 miesiąca np delikatnie w czasie/po kąpieli. Dla kontroli można tego chirurga odwiedzić - może coś mądrego powie
Tu znalazłam info też:
Do mam chłopców z problemem siusiaka [Archiwum] - Forum dziecko-info.com
Jak dbać o siusiaka [Archiwum] - mamacafe.pl - portal młodej mamy
Termin mam na 7.06. ja dzwoniłam na broniewskiego do szkoły rodzenia i 23 lutego zaczynają się zajęcia...:-)
Czyli przetrę szlak
A czemu zapisujesz się na Broniewskiego, a nie do Matki Polki?
Dina82
Początkująca w BB
Zamierzam iść do SR na Broniewskiego bo do CZMP mam za daleko od domu ,pozatym podobno zajęcia są od rana a ja nie mam weny na wstawanie...
reklama