reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
No i się rozmyło to nasze spotkanie:zawstydzona/y:.A może ktos był wtedy pod zegarem-jesli tak,to przepraszam,że ja nie zdążyłam. Bylismy dopiero ok. 14.30...
Teraz już moja starsza córa ma wakacje,to mam więcej czasu-nie musze latać po nia do szkoły. Tylko jeden punkt mam stały - 13.30 do 14.30 siedzę w domu i ogladam Chirurgów na Fox Life:tak:

No i się rozmyło to nasze spotkanie:zawstydzona/y:.A może ktos był wtedy pod zegarem-jesli tak,to przepraszam,że ja nie zdążyłam. Bylismy dopiero ok. 14.30...
Teraz już moja starsza córa ma wakacje,to mam więcej czasu-nie musze latać po nia do szkoły. Tylko jeden punkt mam stały - 13.30 do 14.30 siedzę w domu i ogladam Chirurgów na Fox Life:tak:

Żyrafko na też nie było, bo wypadło nam szczepienie o którym zapomniałam na amen.
a teraz latam trochę po mieście i szukam żłobka na wrzesień. ale oczywiście jeśli będziesz zainteresowana to chętnie się spotkamy bo narazie sami sobie chadzamy.

Ja jestem zawsze tak gdzieś po 15.00,np.teraz się właśnie zbieramy. Mamy wózek spacerowy, beżowo-pomarańczowy i zawsze jestem ze starszą córką(9 lat). Ja jestem wysoka i chuda i jeszcze w okularach-poznasz mnie na pewno:tak:.To do zobaczenia!:-D

Ja też wysoka i chuda (przynajmniej kiedyś byłam) a wózek mamy gondolę zielono - stalową albo czerwoną chustę więc też nas wypatruj:-D

szkoda ze my do tego parku mamy tak daleko...W sumie to nie mamy blisko zadnego parku i zostaje nam spacerowanie po osiedlu tych starych bab.Matko jak ja ich wszystkich tu nie znosze.Dziecko zapłacze to kazda wscibia nos zobaczyc co sie dzieje.Mam nadzieje ze choc wy macie spokojniejsze sasiedzctwo.:tak:

no ale nie o tym chciałam.Na wasze pocieszenie od przyszłego tyg ma byc upalnie i bezopadowo wiec moze wkoncu wam sie uda;-)

reklama
Do góry