reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Ja tak czułam, że to do mnie się przyczepicie;-). No trudno:-(.
Justynie pewnie chodziło o to, że tutaj mówi się o wszystkim a rzadko kto zagląda i chciała w nowym wątku od początku, ale to chyba ten trzebaby zamknąć żeby był porządek, bo zdublowane to faktycznie niebardzo.:crazy:

reklama
Lilac, nikt do nikogo nie pije:tak:
Tez myslę,że jak będa dwa wątki lub więcej, to trzeba będzie szukac we wszystkich odpowiedzi na swoje pytania.No chyba,że podział tematyczne, jak pisała Irlandia.

No to jak z tym spacerem? Kto chętny do Parku Śledzia?:-) W przysżłym tyg. ma byc cieplutko:tak:.A o jakiej porze wolicie?Mnie ciut bardziej pasuje do 14.00-15.00, bo potem idę kawał drogi po starszą córę do szkoły.

Lilac, nikt do nikogo nie pije:tak:
Tez myslę,że jak będa dwa wątki lub więcej, to trzeba będzie szukac we wszystkich odpowiedzi na swoje pytania.No chyba,że podział tematyczne, jak pisała Irlandia.

No to jak z tym spacerem? Kto chętny do Parku Śledzia?:-) W przysżłym tyg. ma byc cieplutko:tak:.A o jakiej porze wolicie?Mnie ciut bardziej pasuje do 14.00-15.00, bo potem idę kawał drogi po starszą córę do szkoły.

Nam pasuje! Jak cieplutko ma być to tym bardziej:-DBo dziś to katastrofa jakaś za oknem:-(

Nie rozumiem po co nowy watek. Nie trzeba nadrabiać od samego poczatku. Ja jestem prawie od początku i przewineło się tutaj tyle mam, wiele się nie odzywa. Zawsze pisałyśmy na jednym, głównym, inne były mocno poboczne. Winikało to stad, że kiedys "Regionalny" to było osobne watki dla każdego miasta a działy powstały stosunkowo niedawno, dla tych regionów, które były najbardziej popularne.
Ale widze, że nowe mamy lubią porządki... Niech i tak będzie.:cool: Dla mnie to dublowanie watków bo i tak ogólna dyskusja toczy się na jednym. Teraz będzie tylko problem na którym? I będzie się tak skakać, bo jedna napisze coś na jednym a odpiszą na drugim...
Jak już zakładać nowy watek to tematyczny, tak jak są: o przedszkolach, lekarzach, placach zabaw, imprezach, atrakcjach w mieście. Balaganu nigdy nie było, na atku odzywają się same "aktywne mamy" bo z definicji te "nieaktywne" się nie odzywaja bo nie zaglądają.
Chyba, że "aktywne" oznacza coś innego?

Podpisuję się pod tym obiema rękami :tak:

Ja tak czułam, że to do mnie się przyczepicie;-). No trudno:-(.

Nikt się nie przyczepił, po prostu dyskutujemy ;-):tak:

Dzien doberek, slonecznie sie od wczoraj zrobilo i mamusie pewnie z dzieciaczkami spaceruja:tak:
Mnie czekaja w tym tygodniu badania malego, i sresuje sie tak ze po nocach spac nie moge;-):sorry: i szczepienie Zochy.
Zyczymy duuuuuzo sloneczka dla dzieciaczkow, moze w koncu na dobre zagosci na niebie:tak:

reklama
hmmm nabroiłam i zniknęłam...:)
sorka, myślałam, że z nowym wątkiem to będzie dobry pomysł, ale jak nie to nie...;-) w każdym razie na spacer też się piszę.

Do góry