reklama
Dominikaak
Aktywna w BB
Do dr.Dudarewicza czas oczekiwania na wizyte to 2 msc.Za wizyte + usg zyczy sobie 250 zł.Rozmawiałam z nim przez tel .Wydawał sie byc miły tylko koszta jakies ogromne za jedna wizyte mi sie wydaja, tym bardziej ze ja nie pracuje i przez wakacje z kaska bedzie kiepsko.
Byłyscie kiedys na Bazarowej w przychodni?zastanawiam sie nad nia bo terminy maja krotkie a usg do 100 zł.I sprzet ponoc tez nie najgorszy tylko roznie słyszałam o personelu tam...a w koncu tu chodzi o kompetencje .
Byłyscie kiedys na Bazarowej w przychodni?zastanawiam sie nad nia bo terminy maja krotkie a usg do 100 zł.I sprzet ponoc tez nie najgorszy tylko roznie słyszałam o personelu tam...a w koncu tu chodzi o kompetencje .
Dominikaak dr wiliński ma prywatny gabinet na ul. kamińskiego, ten sam adres co dr dudarewicz..
w czawartki wykonuje usg, wlasnie na sprzecie dr dudarewicza a koszt wizyty z usg to cos okolo 120 pln. polecam ci bo lekarz ginekolog 1 klasa!!!
jesli bedziesz chciała napisz prv to dami ci do niego nr tel.
w czawartki wykonuje usg, wlasnie na sprzecie dr dudarewicza a koszt wizyty z usg to cos okolo 120 pln. polecam ci bo lekarz ginekolog 1 klasa!!!
jesli bedziesz chciała napisz prv to dami ci do niego nr tel.
Ja przez cała ciąże byłam pacjentką Dudarewicza i WIlińskiego i tak: 250 zl to zaplacilismy za Usg w 3D a normalne Usg to koszt 130 zl a z tym terminem to nie wiem skąd te 2 msc poniewaz w zeszly poniedzialek zadzwonilam zeby umowic moją przyjaciółkę do niego na wizyte na usg i zrobil to w tym samym tygodniu( a jej sie wcale nie spieszylo)! Była i zapłaciła 130zl! a co do Wilińskiego to owszem jezeli jest się u niego na wizycie i potrzebuje wykonać Usg to wtedy Dudarewicz udostępnia mu sprzęt( nie tylko w czwartki) ale Wiliński nie jest tak dobrym specjalista jak Dudarewicz i nie potrafi odczytywac tak dobrze jak on obrazu z Usg(wiem bo Wiliński nie raz miał problem z czymś z czym Dudarewicz kompletnie nie-i to nie tylko na moim przykladzie to stwierdzam poniewaz moja siostra tez u tej dwójki prowadziła swoja ciąże)
A co do Bazarowej to po prostu TRAGEDIA jezeli chodzi o personel !!!
A co do Bazarowej to po prostu TRAGEDIA jezeli chodzi o personel !!!
witam nowe mamusie no i wszystkie kolezanki
my juz konczymy sie wakacjowac, i znow wracamy do starych obowiązków. za pare dni Damian do szkoły tak ze znow wraca wszystko do normy.
no i faktycznie cicho tu sie zrobiło...
my juz konczymy sie wakacjowac, i znow wracamy do starych obowiązków. za pare dni Damian do szkoły tak ze znow wraca wszystko do normy.
no i faktycznie cicho tu sie zrobiło...
Dzien doberek:-)
Faktycznie cichutko sie zrobilo,ale pewnie dlatego ze okres wakacyjny itd., teraz mamusie wroce i znowu sie zrobi ruch
Viki tomoze wkoncu jakis spacerek?? Zocha poszla dzis do przedszkola, wieclatwiej bedzie mi sie spakowac;-)
Faktycznie cichutko sie zrobilo,ale pewnie dlatego ze okres wakacyjny itd., teraz mamusie wroce i znowu sie zrobi ruch
Viki tomoze wkoncu jakis spacerek?? Zocha poszla dzis do przedszkola, wieclatwiej bedzie mi sie spakowac;-)
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Magda, Olek jest zachwycony Łęczycką! Zaaklimatyzował się dość szybko, płakał tylko pierwszego dnia i to wcale nie na pożegnanie! :-) To fajne przedszkole, wcale nie żałuję wyboru.
Czy są mamy nowych przedszkolaków? Jak wasze dzieci zareagowały na nowe miejsca?
Czy są mamy nowych przedszkolaków? Jak wasze dzieci zareagowały na nowe miejsca?