reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

no dobra, i ja się dołaczę. jestem mama od 27 marca Zuzia jest zdrowa i rośnie:-)
Strasznie zasmiecone to forum chyba nie? jakoś nie mogę się odnaleźć. Czy któraś z was mieszka w centrum?

reklama
Hej wszystkim!
Mam pytanie do Aleksandrowianek... czy któras w tym roku posyła swoją pociechę do najmłodszej grupy w przedszkolu na Łęczyckiej? Olo sie dostał i pytam, moze z kimś się spotkam?
U nas spokój, Olo zdrów póki co...
I mam prośbę do Mamy Franka, z którym Olo chodził do Sielankowa (nick wyleciał mi z głowy) - odezwij się Kochana! Bywacie u mnie w pracy! :-)

Hej wszystkim!
Mam pytanie do Aleksandrowianek... czy któras w tym roku posyła swoją pociechę do najmłodszej grupy w przedszkolu na Łęczyckiej? Olo sie dostał i pytam, moze z kimś się spotkam?
U nas spokój, Olo zdrów póki co...
I mam prośbę do Mamy Franka, z którym Olo chodził do Sielankowa (nick wyleciał mi z głowy) - odezwij się Kochana! Bywacie u mnie w pracy! :-)

Witam Mamuśki:)
Ja czytam regularnie co u Was słychac ale jakos tak brak czasu zeby napisac:-)
Irlandia- ja u Ciebie w pracy?:) jak dobrze kojarze to ty pracujesz w aptece?:-) A my ojj niestety to jestesmy bardzo czestymi goscmi :-( Franko od 3 maja jest chory permanentnie juz brak mi sil i pomysłu jak mu pomóc... w zeszły wtorek skończył antybiotyk a juz dziś słysze ze zaczyna kaszleć i nosek pełen katarku .

Mówie Wam załamka ja juz nie wiem co mam robic:-( Nasz doktor Kwaśny robi co może ale Franek nie daje za wygraną:-) A może wy znacie jakies dobrego alergologa?

pozdrawaim serdecznie

Ja wlasnie dzisiaj byla u alergologa w centrum alergologii w lodzi i nie polecam naprawde 80 zl w plecy!!!!! nic na temat alergii, tematy byly ale napewno nie takie ktore sa zwiazane z dzieckiem.

reklama
Do góry