Dziewczyny, mam pytanko. Tylko proszę się nie nabijać, bo w ogóle jestem początkująca w serfowaniu;-). Chciałabym dla mojego malucha też założyć taki kolorowy suwaczek - liczniczek, ale nie wiem jak:-(. Czy któraś może dać mi jakąś prostą wskazówkę. Dzięki.
reklama
Nie orientujecie się, ile sie teraz płaci w restauracji za wyprawiane Chrzciny czy Komunie? Czy jest jakas opłata dodatkowa,oprócz ceny za "talerzyk"Jak z alkoholem-samemu się dostarcza?
robilam chrzciny w lutym 2008. za osobe placilam 45 pln ale w tym byl tylko obiad, kawa i ciasto. a teraz w maju robie komunie synowi i bede placic 100 za osobe a menu az do kolacji.
100 pln to malo w porównaniu z innymi restauracjami bo z tego co słysze to standartem jest 130-180 no niestety....ceny jak za wesele
no i alkohol osobno we wlasnym zakresie....my akurat i chrzciny i komunie mamy bezalkoholową
lilac23 kliknij na suwaczek którejs z nas i tam juz cie wszystko pokieruje. a pozniej wklej bbc code w ustawieniach i sygnaturze:-)gdzies na forum jest to konkretniej opisane/...ale teraz nie mam czasu wiecej napisac...sorki
buziaki dla was wszystkich
Dzięki Viki:-).No kurcze nieciekawie-ceny faktycznie wysokie. Właśnie specjalnie na te Komunie chyba tak je windują, bo przeciez na weselach jest jednak dużo więcej jedzenia i dan ciepłych przede wszystkim.Teraz bylismy na Chrzcinach i był rosół plus drugie danie, a potem juz tylko to co na stole, czyli "wypełniacze" (małe miseczki z sałatkami,parę plasterków wędliny i smalec z ogórkami), no i ciasto-w sumie wyszłam głodna. Jeju,najlepiej mieć dużą chałupę i zamówić żarło do domu.
Dominikaak
Aktywna w BB
robilismy my w sierpniu 2008 robilismy przyjecie po cywilnym w restauracji cud miod przy mc donaldzie na włokniarzy i za 21 osob z tortem obiadem (wypasionym) i przystawkami zapłacilismy 1500.Niestety nie policze ile tego było na osobe bo były liczone dzieci itd
Dominikaak
Aktywna w BB
Laski zrobilam dzis test ciazowy.Dwie grube krechy;-)tak sie chwale jakbyscie chcialy wiedziec....;-)
Dominikaak, rany-GRATULACJE!!!!!! No proszę-a ostatnio się martwiłaś, że będziesz miała problemy z zajściem w ciążę. No i od nowa całe to zamieszanie heh
Możesz podać nazwę tej restauracji?
Lilac, możesz też podac lokalizację owej restauracji?:-)
Możesz podać nazwę tej restauracji?
Lilac, możesz też podac lokalizację owej restauracji?:-)
Dominikaak
Aktywna w BB
nasza restauracja "Cud Miód" przy mc donaldzie
Dominikaak, GRATULACJE!!!!
My też robiliśmy chrzciny w Cud miód. Niedrogo, całkiem niezłe jedzonko i dostaliśmy do dyspozycji taki duży apartament z łazienką na górze, więc nikt nie zaglądał i nie wtrącał się.
U nas przed świętami szpital - wszyscy troje chorowaliśmy. Teraz już ja i mąż doszliśmy do siebie, no ale Piotruś jeszcze kaszle i z noska mu cieknie, więc trochę marudzi i nie mam na nic czasu
My też robiliśmy chrzciny w Cud miód. Niedrogo, całkiem niezłe jedzonko i dostaliśmy do dyspozycji taki duży apartament z łazienką na górze, więc nikt nie zaglądał i nie wtrącał się.
U nas przed świętami szpital - wszyscy troje chorowaliśmy. Teraz już ja i mąż doszliśmy do siebie, no ale Piotruś jeszcze kaszle i z noska mu cieknie, więc trochę marudzi i nie mam na nic czasu
reklama
Dominikak Przyłczam się do GRATULACJI! Cudowna wiadomość! :-):-):-)
Ta restauracja to zaledwie bar "Kubuś" ul Króla 31 na Retkini przy Olimpijskiej.
Już nie mogę sie doczekać kiedy mały wystąpi w kościele. Ciekawe jak będzie się zachowywał. A tu jeszcze problem z chrzestnąmamy. Tzn, ze jej nie mamy
Ta restauracja to zaledwie bar "Kubuś" ul Króla 31 na Retkini przy Olimpijskiej.
Już nie mogę sie doczekać kiedy mały wystąpi w kościele. Ciekawe jak będzie się zachowywał. A tu jeszcze problem z chrzestnąmamy. Tzn, ze jej nie mamy