reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Witam Forumowiczki!
Jestem szczęśliwą mamą prawie 4 miesięcznego brzdąca. Mieszkamy w centrum na Więckowskiego (od niedawna). Nie znalazłam jeszcze fajnych miejscna spacery oprócz rynku manufaktury. Park Śledzia starsznie brudny mi się wydaje. Moze jak się zazieleni. Znacie może jakieś ciekawe miejsca, gdzie możnaby wybyć z takim maluchem;-)

reklama
zyrafko u mnie sa wycieki jak w ciazy(nie jestem).Jak wejde do cieplej wody tez samo wypływa.Kolezanki nastraszyły mnie ze to moze byc problem z prolaktyna :-( i przez to moge miec problem z zajsciem w ciaze kolejna.:confused2:

Dziewczyny z mleczkiem! Wczoraj o to samo pytałam bratową. Jej też kapało po pierwszym dziecku i po dwóch latach zaszła w kolejną ciążę i teraz też karmi. W nizym więc o kapanie nie przeszkodziło tylko taki mały dyskomfort.

Łój rozpedzilam sie :tak::-):laugh2:

Laski mam pytanko o szkle rodzenia...w sumie za pierwszym razem nie chodzilam a teraz cos mnie naszlo tylko w czmp ponoc chyba godziny sa ranne wiec odpada ale znalazlam szkole niedaleko mnie na rokicinskiej pt szczesliwy start koszt to 250 a tematyka i plan zajec dosc bogaty....i tu moje pytanko czy ktoras z was slyszala o tej szkole ?????

a tak to czytalam tez o te na piotrkowskiej centrum dla mamy i w necie sobie dziewczyny chwala to .....wiec nie wiem macie pomysly????

przy okazji wesolych swiat:-)

reklama
I juz po Świetach :-).Ja nawet zapomniałam,że dziś lany poniedziałek i nikogo nier oblałam (zaraz to naprawię hehe).
Nie orientujecie się, ile sie teraz płaci w restauracji za wyprawiane Chrzciny czy Komunie? Czy jest jakas opłata dodatkowa,oprócz ceny za "talerzyk"Jak z alkoholem-samemu się dostarcza?

Do góry