reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

niekoniecznie potomka a na uregulowanie cyklu bo jest "niezafajnie" .Ja mieszkam coprawda jeszcze na bałutach ale od teofilowa dziela mnie AŻ tory kolejowe.:-DMieszkam 100m od zabienca.Takze powiedzmy ze ja tez teofilow.

reklama
Witam Was, zaliczyliśmy już małe zakupy dziś, kupiłam buty i jestem już ubrana na nasz ślub, który zbliża się wielkimi krokami. Odwiedziła nas wredna, sąsiadka z góry,pewnie pod pretekstem zobaczenia mojego LUBEGO w świetle dziennym....no i stwierdziła,że tak głośno zamykamy drzwi od łazienki,że przestało jej tam światło świecić:surprised:...zbulwersowałam się i powiedziałam swoje, podobno o 5 rano tak składamy głośno łóżko,że ona spać nie może- łóżko, które mamy się nie składa;-)....to się nazywa urocza sąsiadka, ot się nagadała.
A jak u Was sobota mija? Pozdrawiam

Jak bylam w ciazy ze stasiem to lekarz mowil mi ze dupaston i luteina dzialaja w zasadzie tak samo, tyle ze luteina jest naturalnym lekiem czy cos w tym stylu.
Z zosia bralam duphaston, ale to 5 lat temu bylo, a teraz tylko luteine.
Zyrafka a gdzie ty mieszkasz??

Coraz cieplej sie robi, a tu cisza, Wiki sie nie odzywa, byla jeszcze jedna mamusia z ZR...i bede musiala sama na spacery chodzic;-)

Witma,

jestem tylko jakos ostatnio nie za bardzo sie sklada do pisania;) caly czas cos jak nie choruje Franko to ja i tak w kolko a jak wyjdziemy z chorob to mam sile na jakies porzadki....wiec dzialam na miotle a wiczorem padam:)

A na spacerek baaardzo chetnie zapraszam
Pozdrawiam Wszystkich

no no julita sasiadka the best.Ja bym ja zaprosiła do srodka i pokazala owe hałasujace łózko:tak:
Ja zalatana ale obiecuje sie wkoncu zorganizowac i umowic sie kiedys z wami.Moze jak temp przekroczy 15 st (bedzie łatwiej wysiedziec moejmu maluchowi bo 20 msc dziecko jest tak zalatane i wiecznie zajete)i bedzie słonecznie to spotkamy sie gdzies w parku itp co wy na to?:-)

no no julita sasiadka the best.Ja bym ja zaprosiła do srodka i pokazala owe hałasujace łózko:tak:
Ja zalatana ale obiecuje sie wkoncu zorganizowac i umowic sie kiedys z wami.Moze jak temp przekroczy 15 st (bedzie łatwiej wysiedziec moejmu maluchowi bo 20 msc dziecko jest tak zalatane i wiecznie zajete)i bedzie słonecznie to spotkamy sie gdzies w parku itp co wy na to?:-)
Moje 17 miesięczne dziecko też jest wiecznie zajęte :-D:-D:-D:-D No i z temperaturą masz rację, nie ma sensu spacerować i trząść się z zimna! :tak:

jak bedzie słonecznie i ciepło bedziemy mogły dłuzej poplotkowac :-D
Mam nadzieje ze w tym roku wielkanoc nie bedzie sniezna.Wtedy moze nawet po swietach udało by sie nam spotkac.
Myszunia mam pytanko z racji tego ze twoje dziecie jest tylko kilka msc mlodsze.Nie wiem czy karmisz jeszcze piersia ale jesli nie to ile po zakonczeniu karmienia trwalo u ciebie produkowanie mleka.

jak bedzie słonecznie i ciepło bedziemy mogły dłuzej poplotkowac :-D
Mam nadzieje ze w tym roku wielkanoc nie bedzie sniezna.Wtedy moze nawet po swietach udało by sie nam spotkac.
Myszunia mam pytanko z racji tego ze twoje dziecie jest tylko kilka msc mlodsze.Nie wiem czy karmisz jeszcze piersia ale jesli nie to ile po zakonczeniu karmienia trwalo u ciebie produkowanie mleka.
Dokładnie tak, po świętach musimy się na ploteczki umówić ;-):-)

Nie karmię już piersią i w ogóle bardzo krótko karmiłam. Piotruś mało przybierał na wadze, więc szybko musiałam go przestawić na karmienie mieszane, a że wygodniej mu było z butelki to nie chciał piersi. Próbowałam go troszkę przymuszać, ale jak skończył chyba ze 4 miesiące to kategorycznie odmówił :-(A po zakończeniu karmienia mleko miałam na pewno nie dłużej niż tydzień.

reklama
Dominika, nie martw się, mnie leciało mleko jeszcze 8 lat po pierwszym porodzie:). Co prawda dopiero po kilkakrotnym naciśnięciu i to jednorazowo jakaś kropelka...:tak:

Do góry