Dominikaak
Aktywna w BB
niekoniecznie potomka a na uregulowanie cyklu bo jest "niezafajnie" .Ja mieszkam coprawda jeszcze na bałutach ale od teofilowa dziela mnie AŻ tory kolejowe.Mieszkam 100m od zabienca.Takze powiedzmy ze ja tez teofilow.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak bylam w ciazy ze stasiem to lekarz mowil mi ze dupaston i luteina dzialaja w zasadzie tak samo, tyle ze luteina jest naturalnym lekiem czy cos w tym stylu.
Z zosia bralam duphaston, ale to 5 lat temu bylo, a teraz tylko luteine.
Zyrafka a gdzie ty mieszkasz??
Coraz cieplej sie robi, a tu cisza, Wiki sie nie odzywa, byla jeszcze jedna mamusia z ZR...i bede musiala sama na spacery chodzic;-)
Moje 17 miesięczne dziecko też jest wiecznie zajęte No i z temperaturą masz rację, nie ma sensu spacerować i trząść się z zimna!no no julita sasiadka the best.Ja bym ja zaprosiła do srodka i pokazala owe hałasujace łózko
Ja zalatana ale obiecuje sie wkoncu zorganizowac i umowic sie kiedys z wami.Moze jak temp przekroczy 15 st (bedzie łatwiej wysiedziec moejmu maluchowi bo 20 msc dziecko jest tak zalatane i wiecznie zajete)i bedzie słonecznie to spotkamy sie gdzies w parku itp co wy na to?:-)
Dokładnie tak, po świętach musimy się na ploteczki umówić ;-):-)jak bedzie słonecznie i ciepło bedziemy mogły dłuzej poplotkowac
Mam nadzieje ze w tym roku wielkanoc nie bedzie sniezna.Wtedy moze nawet po swietach udało by sie nam spotkac.
Myszunia mam pytanko z racji tego ze twoje dziecie jest tylko kilka msc mlodsze.Nie wiem czy karmisz jeszcze piersia ale jesli nie to ile po zakonczeniu karmienia trwalo u ciebie produkowanie mleka.