reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Witam
Ja z nieco innej beczki. Czy są w Łodzi kina, gdzie organizuje się seanse dla mamuś z dziećmi? Ja po długiej przerwie, korzystając z pomocy koleżanki, mogłam pójść do kina na "Slumdog.Milioner z ulicy". (polecam - tu jest opis -
Sybil ) i chętnie bym częściej chodziła do kina, ale razem z dzieckiem, bo niestety babcie i ciocie daleko. A wiem że w dużych miastach są organizowane takie przedpołudniowe seanse.

reklama
Cześć mamusie, postanowiłam dołączyć do Waszego forum, nie sposób przeczytać wszystkich wypowiedzi, więc robiłam to po łebkach, gdzieś tu widziałam kilka mam z osiedla Teofilów, też jestem stąd:-)..
Chętnie zapoznam się z Wami tym bardziej, że łódź, to tylko mój życiowy przystanek, niestety brak mi znajomych-mam, które pogadają o wszystkim i niczym, w grupie zawsze raźniej.
MamaKwietniowa a propos tych seansów,nie wiem czy odbywa się to w Łodzi,ale wiem, że na pewno w Wawie-niestety....chętnie też bym się na to skusiła, bo też nie mam komu podrzucić synia..spróbuje poszperać w necie.
Pozdrawiam Was i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona.

p.s. a na dole MY

Dzien doberek, jakos tu cisza znowu nastala;-) Wiosna w koncu za oknem tylko snieg moglby juz calkiem zniknac:tak:

Dominikaak, nie wiem czy dobrze kojarze ale duphaston to chyba ma taki sam sklad jak luteina, tzn tak samo dzialaja. Chcesz sprzedac czy spodziewasz sie potomka:-p

Julitakrol witamy, ja nie jestem z teofilowa ale z aleksandrowa a to w sumie tez niedaleko. Łodz to tez dla mnie taki przystanek, bo teraz pracujemy nad tym zeby przeprowadzic sie na slask, ale co zycie przyniesie to zobaczymy.

julitkakrol, witaj:-D. Jakie masz sliczne maleństwo:tak:.Kurcze, ciagle ktoś z Teofilowa-za daleko ode mnie:sorry2:
Magda, wydaje mi się,że raczej luteina to co innego.Nie wiem,jak jest ze składem,ale ja brałam i to i to i raz mi lekarz powiedział,że chyba duphaston bierze się do któregoś tam tygodnia ciąży tylko-nie pamietam dokładnie.

Jak bylam w ciazy ze stasiem to lekarz mowil mi ze dupaston i luteina dzialaja w zasadzie tak samo, tyle ze luteina jest naturalnym lekiem czy cos w tym stylu.
Z zosia bralam duphaston, ale to 5 lat temu bylo, a teraz tylko luteine.
Zyrafka a gdzie ty mieszkasz??

Coraz cieplej sie robi, a tu cisza, Wiki sie nie odzywa, byla jeszcze jedna mamusia z ZR...i bede musiala sama na spacery chodzic;-)

Hej dziewczyny, tak mi przyszło na myśl może znacie jakieś fajne miejsca w Łodzi jakieś place zabaw lub coś podobnego gdzie można wesoło spędzić czas z bobasem niekoniecznie za pieniądze;-)
I czy na Wodnym Raju woda jest ozonowana? Chciałabym wybrać się tam z Ksawerym
...Gdzie te mamy z Teofilowa?:-)

Hej dziewczyny, tak mi przyszło na myśl może znacie jakieś fajne miejsca w Łodzi jakieś place zabaw lub coś podobnego gdzie można wesoło spędzić czas z bobasem niekoniecznie za pieniądze;-)
I czy na Wodnym Raju woda jest ozonowana? Chciałabym wybrać się tam z Ksawerym
...Gdzie te mamy z Teofilowa?:-)
Jestem jestem teofilów sie zglasza:-D:-D:-D

reklama
prosze o informacje na temat fajnych miejsc na terenie łodzi gdzie mozna spedzic czas z dwulatkiem.( plac zabaw, park, sala zabaw), głownie chodzi mi o miejsca na świeżym powietrzu:):cool2: , ale bede wdzieczna za wszystkie informacje:).pzdr:-)

Do góry