reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Moje dziecie jest ostatnio bardzo grzeczne idzie spac o 21 i wstaje miedzy 6 a 7 rani bez zadnej pobudki:-D:-D w dzien tez troszke pospi a jak go wsadze do lezaczka to jest tak zafascynowany zwierzakami ze moge w tym czasie mieszkanko ogarnac czy cos upichcic:-D:-D dzis taka piekna pogoda za oknem ze trzeba sie wybrac na jakis spacerek tylko tak troche smutno samemu jakies towarzystwo by sie przydalo;-)

reklama
Miałam tam chodzić,ale były problemy z ciążą i wybrałam gabinet obok siebie:-). Jednak mój poród prowadził Dr.Hincz i tak się nim zachwyciłam,że będę do niego teraz chodzić:tak:.

Nio ja tez ciaze mialam nieciekawa a prowadzil mnie krekora i dzieki niemu mam filipka:tak::tak: Byly momenty ze chodzilam do niego codziennie na zastrzyki i sprawdzenie czy ok ale masz racje sa to naprawde super lekarze i gdy tak jak w moim przypadku wwizyty wypadaly bardzo czesto bral mniej kaski za nie czasami prawie wogule;-) a na imieninki dostalam od niego darmowe usg ze zdjeciami dzidziusia:-D:-D

ja niestety nie pomoge w sprawie lekarzy bo ja chodzilam do naszej pobliskiej przychodni i lepiej trafic nie mogłam.Moja ginka jest dla mnie ginkowym guru wiec nigdzie wiecej lekarzy nie szukalam.
A pogoda nam sie tak zwalila ze nawet nie ma jak wyjsc z domu.Ja tylko z pracy i do pracy i siedze z moimi mezczyznami w domu.Taki przesileniowy len nas dopadł.:tak:;-)

ja niestety nie pomoge w sprawie lekarzy bo ja chodzilam do naszej pobliskiej przychodni i lepiej trafic nie mogłam.Moja ginka jest dla mnie ginkowym guru wiec nigdzie wiecej lekarzy nie szukalam.
A pogoda nam sie tak zwalila ze nawet nie ma jak wyjsc z domu.Ja tylko z pracy i do pracy i siedze z moimi mezczyznami w domu.Taki przesileniowy len nas dopadł.:tak:;-)
Chyba chodzimy do tej samej pani ;-) :-)
My też mamy lenia :sorry2:

Nio ja tez ciaze mialam nieciekawa a prowadzil mnie krekora i dzieki niemu mam filipka:tak::tak: Byly momenty ze chodzilam do niego codziennie na zastrzyki i sprawdzenie czy ok ale masz racje sa to naprawde super lekarze i gdy tak jak w moim przypadku wwizyty wypadaly bardzo czesto bral mniej kaski za nie czasami prawie wogule;-) a na imieninki dostalam od niego darmowe usg ze zdjeciami dzidziusia:-D:-D
Krekora mnie przyjmował na oddział-fajny gość:tak:.W szoku byłam,jak do mnie gadał na luzaku hehe:-).

reklama
Dziewczynki, mam takie pozatematyczne pytanie...
Macie może namiasry na jakieś tanie mieszkanko do wynajęcia, jakaś kawalereczka nieduza w Łodzi... Dajcie znać jak byście cos wiedziały, zależy mi też na czasie...:confused:
No i jednak ponawiam pytanie o dobrego lekarza na NFZ w Łodzi:confused:

Do góry