My staralismy sie pół roku o dzidziusia i w końcu zaszla w ciążę. Teraz marze juz o drugim dzidziusiu, ale może gdzieś za rok, bo lekarz kazał odczekać. Nie tęsknie za stanem ciążowym, chociaż nie przezywał go źle, ale o samym końcu, kiedy już widzę dziecko, które lezy na moim brzuchu
reklama
Dominikaak
Aktywna w BB
ja jestem po dwoch biochemicznych ciazach a kazdego kolejnego cyklu a raczej jego koncowki boje sie jak ognia.Nawt jesli zobacze dwie kreski to @ moze znowu sie pojawic.
tygrysek82
Fanka BB :)
Może ja dlatego tak tesknie za brzuszkiem i porodowka gdyz nie rodzilam naturalnie tylko przez cc i bardzo dobrze to przezylam i szybko doszlam do siebiewiecie nie to ze jakas masochistka jestemhhihi ja to sie z Madzia zgodze :-) ja od trzeciego miesiaca wygladalam jak w 6 wiec za czasami mamy jamy to tez nie za barzdo tesknie hihih brrr a w szczegolnosci czasu porodowki ojj ciezzzzko bylo brrr ale w sumie to prawda ze sie tego nie pamieta ( jezu jak mnie to denerwowowalo w ciazy jak ktos mi mowil zapomnisz o bolu hhihihia teraz marze o Majeczce tylko jakos narazie produkcja zawieszona hihihihih
zmykam do lozeczka papap
Słuchajcie Mamuski, gdzie najlepiej zrobić pierwsze usg bioderek? Podobno na Drewnowskiej sa mega terminy,a moja córcia juz skończyła 6 tyg. i dopiero teraz będę dzwonić (bo podobno pierwsze usg nalepiej zrobic między 6 z 8 tyg.?)
Może macie jakies namiary na prywatne przychodnie,które tez na dużo nie zdzieraja?
Może macie jakies namiary na prywatne przychodnie,które tez na dużo nie zdzieraja?
Zyrafka ja robilam dopiero jak maly mial 2 miesiace, tak podpowiedzial mi lekarz, taki sprawdzony zreszta "nasz" aleksandrowski i zielono romanowski Ja bylam w aleksandrowie, nie trzeba czekac dzwoni sie i umawia na termin koszt to 70 zl.
Tygrysek ja rodzilam naturalnie ale samego porodu jakos nie kojarze zle, ale te miesiace przed samym porodem hmmm jakby dalo sie je minac to OK
Tygrysek ja rodzilam naturalnie ale samego porodu jakos nie kojarze zle, ale te miesiace przed samym porodem hmmm jakby dalo sie je minac to OK
Słuchajcie Mamuski, gdzie najlepiej zrobić pierwsze usg bioderek? Podobno na Drewnowskiej sa mega terminy,a moja córcia juz skończyła 6 tyg. i dopiero teraz będę dzwonić (bo podobno pierwsze usg nalepiej zrobic między 6 z 8 tyg.?)
Ja robiłam usg w przychodni Kalmia, znajdziesz w internecie i koszt to 70zł.
Dominikaak
Aktywna w BB
Wrociłam nad ranem ze Sląska i padam na twarz bo dziecie wstało juz o 7
Wysłałam meza na zakupy i zabieram sie za risotto.
Wysłałam meza na zakupy i zabieram sie za risotto.
Dzięki za info na temat usg:-).
Dominika,dawaj przepis na to risotto.Ja nigdy nie robiłam takiego oryginalnego,chociaz juz daaawno temu kupiłam nawet specjalny ryż.Tak to zawsze wrzucałam do gara przypadkowe warzywa i mięsko i na koniec ryż,ale najczęściej mi przywierało.
Dominika,dawaj przepis na to risotto.Ja nigdy nie robiłam takiego oryginalnego,chociaz juz daaawno temu kupiłam nawet specjalny ryż.Tak to zawsze wrzucałam do gara przypadkowe warzywa i mięsko i na koniec ryż,ale najczęściej mi przywierało.
reklama
A u nas chorowania ciag dalszy, wczoraj zaczal pokaslywac maly, w nocy ten jego kaszel byl juz okropny dzisiaj zadzwonilam do Kwasnego zeby przyszedl go zbadac i ma zapalenie oskrzeli...jeszcze dobrze z tej cholernej ospy nie wyszedl a tu drugie sie przyplatalo...