reklama
Dominikaak
Aktywna w BB
oj jak ja bym chciała znowu na porodówce wylądować.....
No ale nikt nie mowił ze bedzie łatwo mimo ze z pierwszym nie było prpblemów i zaciazyłam za pierwszym razem....
No ale nikt nie mowił ze bedzie łatwo mimo ze z pierwszym nie było prpblemów i zaciazyłam za pierwszym razem....
ja z pierwszym starałam się około 3 lata a za drugim razem trzy miesiące wystarczyłyoj jak ja bym chciała znowu na porodówce wylądować.....
Dominikaak
Aktywna w BB
to mnie pocieszyłas z tymi 3 latami.We wtorek ide do ginka na przeglad i chce poprosic o jakies skierowania na badania.Jakie warto zrobic?moze mi cos podpowiesz.....:-)
tygrysek82
Fanka BB :)
U nas Zocha to byla mila niespodzianka, taka nieplanowana ale od razu kochana i bardzo chciana. Stas byl planowany i udalo nam sie za pierwszym razem;-):-)
oj jak ja bym chciała znowu na porodówce wylądować.....
U mnie podobnie mimo tego iz rodzilam 2 miesiace temu juz sie nie moge doczekac kiedy znow bede w ciazy i kiedy znow wyladuje na porodowce poprostu w ciazy czlowiek czuje sie taki wyjatkowy
U mnie podobnie mimo tego iz rodzilam 2 miesiace temu juz sie nie moge doczekac kiedy znow bede w ciazy i kiedy znow wyladuje na porodowce poprostu w ciazy czlowiek czuje sie taki wyjatkowy
hmmm ja to w ciazy czulam sie jak slonica I jakos specjalnie nie tesknie za tym czasem, no chyba za wyjatkiem czucia kopania;-)Po za tym dla mnie to czas nerwow,wyczekiwania,spuchnietych nog;-) . Za to za nic w swiecie bym nie zamienila chwili kiedy dowiedzialam sie o ciazy,kiedy pierwszy raz uslyszalam bicie serduszka, pierwszy raz zobaczylam fasolke i kiedy pierwszy raz zobaczylam moje dziecipo porodzie:-) Na wiecej dzieci narazie sie nie zanosi, no cyba ze tak nieoczekiwanie ale oby teraz nie, ale za okolo 8 lat...czemu nie;-):-)
hmmm ja to w ciazy czulam sie jak slonica I jakos specjalnie nie tesknie za tym czasem, no chyba za wyjatkiem czucia kopania;-)Po za tym dla mnie to czas nerwow,wyczekiwania,spuchnietych nog;-) . Za to za nic w swiecie bym nie zamienila chwili kiedy dowiedzialam sie o ciazy,kiedy pierwszy raz uslyszalam bicie serduszka, pierwszy raz zobaczylam fasolke i kiedy pierwszy raz zobaczylam moje dziecipo porodzie:-) Na wiecej dzieci narazie sie nie zanosi, no cyba ze tak nieoczekiwanie ale oby teraz nie, ale za okolo 8 lat...czemu nie;-):-)
hhihi ja to sie z Madzia zgodze :-) ja od trzeciego miesiaca wygladalam jak w 6 wiec za czasami mamy jamy to tez nie za barzdo tesknie hihih brrr a w szczegolnosci czasu porodowki ojj ciezzzzko bylo brrr ale w sumie to prawda ze sie tego nie pamieta ( jezu jak mnie to denerwowowalo w ciazy jak ktos mi mowil zapomnisz o bolu hhihihia teraz marze o Majeczce tylko jakos narazie produkcja zawieszona hihihihih
zmykam do lozeczka papap
Ja miałam robione USG czy jest jajeczkowanie prawidłowe i w sumie żadnych badań nie robiłam. Po prostu tak musiało być że nie zachodziłam. Później zaszłam i poroniłam ale za 5 miesięcy znowu byłam w ciąży i jest Marlenka a teraz będzie Zuziato mnie pocieszyłas z tymi 3 latami.We wtorek ide do ginka na przeglad i chce poprosic o jakies skierowania na badania.Jakie warto zrobic?moze mi cos podpowiesz.....:-)
reklama
U mnie tak samo takie same odczucia