reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
martus jesli chodzi o to zdjecie pod nazwa uzytkownika to musisz wejśc w swój profil i tam masz z lewej strony edytuj awatar, mozesz wstawic własne zdjecie lub cos innego co chcesz.
musisz zaznaczyc "uzyj własnego awatara" i pod spodem masz przeglądaj,to wstawiasz zdjecie z komputera. tylko przed tym musisz je sobie zmniejszyc.
mam nadzieje ze nie zagmatwałam tego za bardzo:-)powodzenia

Witajcie... pamiętacie mnie jeszcze??? Dawno nie zaglądałma nawet na BB... najpierw dziecie uczylo się chodzić i wisiało mi na ręcę, potem załapała rotawirusa i już wogóle nic nie mogłam zrobić, bo płakała prawie non stop i uspokajała się tylko leżąc na mnie, a potem były wakacje...
Teraz już chodzi, jest całkiem zdrowa, a ja... zostałam słomiana, bo mężulo pojechał z młodzieżą na obóz taneczny..
No i jestem...

Akademia Pampers świetna sprawa. Tylko czytałam o niej, ale jak będzie w Łodzi, to chętnie się tam wybiorę...

Pozdrawiam Łodzianki...

Novaczka slodziutki ten Twoj cudzik :), Iwonk 29 wielkie gratulacje!!!
Co prawda Jasiek ma dopiero niespełna 6 miesiecy, a juz mysle o nastepnym.
Chociaz podpieram sie nosem, ale mysle, ze to kwestia przyzwyczajenia :)
Kto jak nie my!! :)

Dzięki! :-) Faktycznie, druga pociecha dość szybko pojawi się na tym świecie :-D. Ma to swoje plusy - mała różnica wieku między rodzeństwem, a poza tym jeszcze nie wyszłam z pieluch, wózków, zupek itp. Gdybym już skończyła z tym wszystkim, to pewnie trudniej byłoby myśleć o drugim :-) O minusach wolę nie myśleć !!! :-D:szok::rofl2:Poza tym złożyło się szereg sytuacji innych na naszą decyzję. Nie wspominając już o wieku moim... a przede wszytskim tatusia :-D który chce wygladać jak ojciec, a nie jak dziadek :-)

reklama
Dzięki! :-) Faktycznie, druga pociecha dość szybko pojawi się na tym świecie :-D. Ma to swoje plusy - mała różnica wieku między rodzeństwem, a poza tym jeszcze nie wyszłam z pieluch, wózków, zupek itp. Gdybym już skończyła z tym wszystkim, to pewnie trudniej byłoby myśleć o drugim :-) O minusach wolę nie myśleć !!! :-D:szok::rofl2:Poza tym złożyło się szereg sytuacji innych na naszą decyzję. Nie wspominając już o wieku moim... a przede wszytskim tatusia :-D który chce wygladać jak ojciec, a nie jak dziadek :-)

Popieram, popieram. U mnie różnica wieku co prawda będzie większa bo rok i 9 miesięcy, ale podobne mam argumenty za.:tak:

MOJE GRATULACJE!:-)

Do góry