reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Ja nie mam czasu zaglądać. Jutro wyjeżdżamy na dwutygodniowy urlop i mam masę rzeczy do zrobienia. odezwę się po powrocie.:-)

reklama
Dzień doberek wszystkim! :-)

Od dawna nie miałam tak doskonałego humorku! :-D W końcu dziecię moje daje mi troszkę wytchnienia dzisiaj. Chyba po wczorakszym wieczorze i połowie nocy pod hasłem "bolący brzuszek" sama równiez musi odespać. Strasznie mi było jej żal. Niestety czasem miewa takie dolegliwości. Mogłam przynajmniej wybyczyć się w łóżku dziś prawie do południa :-D No i w końcu pozbyłam się ciążowych dolegliwości! Dzie jest super! :-D
Pozdrawiam Was ciepklutko!

Alez tu cisza??!!!!!
My byliśmy dzisiaj na działeczce u moich rodziców bo świętowaliśmy ostatni dzień mojego urlopu. JUTRO DO PRACY

oj, cisza. Jak tam pierwszy dzien w pracy? ja swoj zapamietam do konca zycia.
Ale jak to mowia strach ma wielkie oczy -w moim przypadku tak wlasnie bylo :)

Witajcie Łodzianki...
Nie wiem czy już tu było na naszym wąteczku o tym, że 28-29 sierpnia jest na Zdrowiu Akademia Pampers... Może jakies spotkanko wtedy?????? Wybieracie się???

U nas nic z tego, to w tygodniu a my pracujemy. :-( Ale weżcie aparaty i pokazcie zdjęcia.
A co z łódzkimi "ciężarówkami" Hej mamusie! jak się czujecie? Te z emigracji tez mało zaglądają! może chociaż czytacie? ;-):happy2:

reklama
Hej
Pragne sie do Was przyłączyć
Mieszkam na Teofilowie obok szkoły 152
Jestem mama dwóch dziewczynek
Prawie 2 letniej Kasi i 5 letniej Julki
Czy sa tu może mamusie które mieszkaja nie daleko mnie?

Do góry