reklama
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Dzień doberek wszystkim! :-)
Od dawna nie miałam tak doskonałego humorku! W końcu dziecię moje daje mi troszkę wytchnienia dzisiaj. Chyba po wczorakszym wieczorze i połowie nocy pod hasłem "bolący brzuszek" sama równiez musi odespać. Strasznie mi było jej żal. Niestety czasem miewa takie dolegliwości. Mogłam przynajmniej wybyczyć się w łóżku dziś prawie do południa No i w końcu pozbyłam się ciążowych dolegliwości! Dzie jest super!
Pozdrawiam Was ciepklutko!
Od dawna nie miałam tak doskonałego humorku! W końcu dziecię moje daje mi troszkę wytchnienia dzisiaj. Chyba po wczorakszym wieczorze i połowie nocy pod hasłem "bolący brzuszek" sama równiez musi odespać. Strasznie mi było jej żal. Niestety czasem miewa takie dolegliwości. Mogłam przynajmniej wybyczyć się w łóżku dziś prawie do południa No i w końcu pozbyłam się ciążowych dolegliwości! Dzie jest super!
Pozdrawiam Was ciepklutko!
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
U nas nic z tego, to w tygodniu a my pracujemy. :-( Ale weżcie aparaty i pokazcie zdjęcia.
A co z łódzkimi "ciężarówkami" Hej mamusie! jak się czujecie? Te z emigracji tez mało zaglądają! może chociaż czytacie? ;-)
A co z łódzkimi "ciężarówkami" Hej mamusie! jak się czujecie? Te z emigracji tez mało zaglądają! może chociaż czytacie? ;-)
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
To i Ja sie witam
Mieszkam na Teofilowie obok szkoły 152
Mam na imie magda
Jak wkleić suwaczek?
Mam na imie magda
Jak wkleić suwaczek?
reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Hej
Pragne sie do Was przyłączyć
Jestem mama dwóch dziewczynek
Prawie 2 letniej Kasi i 5 letniej Julki
Czy sa tu może mamusie które mieszkaja nie daleko mnie?
Pragne sie do Was przyłączyć
Jestem mama dwóch dziewczynek
Prawie 2 letniej Kasi i 5 letniej Julki
Czy sa tu może mamusie które mieszkaja nie daleko mnie?