reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

abrzuzka ,Zuzanka prześliczna.
podziwiam za wytrwałosc, wyobrazam sobie co musieliscie przejsc. no ale teraz najważniejsze ze juz wszystko dobrze,rosnie zdrowa i silna.:-)

reklama
Ale fajnie! Tyle nowych mam! Aga kiedy zajrzysz??? Dziś jestem od 12tej do 20tej... :tak::laugh2:
Martuś001 Ja z Aleksandrowa jestem a mój małż rodowity teofilanin. Gdzie mniej więcej mieszkacie? Twoja córa ma piękne imię.
O suwaczkach przeczytasz tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/ a adresy stron z suwakami znajdziesz tu: https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/adresy-suwaczkow-2669/
Pozdrawiam!
hej mieszkam na traktorowej przy rojnej ....miło mi ze podoba Ci się imię Tituli bo cała rodzina była niemu przeciwna..........ale my z mężem byliśmy nieugięci i jak postanowiliśmy tak zostało.Tatianka a jak będzie synek to będzie miał na imię Iwo i już!

Najważniejsze, że te imiona Wam sie podobają.
Nasze rodzinki tez na imiona chłopaków kręciły noskami.
Kamil sie nie podobało, a już z Oskarem to tragedia.
OSKAR co to za imię:szok::szok::szok:.
No ale, Nam sie podobało, wiec towarzystwo nie miało wyjscia i musiało sie przyzwyczaić.
W kzadym razie Mnie TATIANKA i IWO bardzo sie podoba:-).

Witam wszystkie Nowe Mamusie!!!!

Dziewczyny, może jakieś spotkanko sobie urządzimy???

Wiecie że pod koniec sierpnia jest Akademia Rozwoju Maluchów ta którą organizuje pampers w parku na Zdrowiu. Wybieracie się, bo ja zamierzam zobaczyć jak to jest byc małym dzidziusiem:-D:-D:-D

kasia ja na tej Akademii Pampersa byłam rok temu i mi sie nie podobalo. Tlum ludzi, wlasciwie weszlismy tam tylko na chwilke. Jakos mnie nie zachwycilo.

Najważniejsze, że te imiona Wam sie podobają.
Nasze rodzinki tez na imiona chłopaków kręciły noskami.
Kamil sie nie podobało, a już z Oskarem to tragedia.
OSKAR co to za imię:szok::szok::szok:.
No ale, Nam sie podobało, wiec towarzystwo nie miało wyjscia i musiało sie przyzwyczaić.
W kzadym razie Mnie TATIANKA i IWO bardzo sie podoba:-).
dziewczyny pomóżcie ślęcze przed tym kompem i już mnie bierze ...chcę wstawić sobie suwaczek i z instrukcji obsługi zatrzymuje sie na 8 pnkcie i koniec ...nie widzę tych trzech ramek zeby skopiowac kod ...co robię źle

reklama
mamusiaagusia Twój synek jest prawie w takim samym wieku 'nawet co do miesiąca' jak moja Titula którą urodziłam 02 05 05 gdzie miaszkasz na jakiej dzielnicy?

Do góry