reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

Martuś a zapamiętujesz to co stworzyłaś? Kliknij "Create the ticker" i powinny sie pojawić kody. Pamiętaj ze musisz skopiować cały kod dla forum, czyli pod nazwą BB Code. Powodzenia!

reklama
Dzięki wielkie za chęć pomocy Leika.Wczoraj coś znowu tworzyłam kopiowałam wklejałam ze str www.suwaczek ale jak zwykle nie wiem czy dobrze.Kurcze kiedy się tego wszystkiego nauczę.Na wszelki wypadek podam Ci :Tatianka 02-05-2005.Dziękuje bardzo mocno. a jeszcze jakbym się nauczyła wklejac zdjęcia to juz byłoby super!próbowałam jak zwykle nie wychodziło zdjecie powinno miec 2kb a moje wszystkie mają powyzej 3 i niewiem jaj się ja zmniejsza chodzi mi o zdięcie w podpisie i np. pod suwaczkami.dzięki buziaki

Witam wszystkie Nowe Mamusie!!!!

Dziewczyny, może jakieś spotkanko sobie urządzimy???

Wiecie że pod koniec sierpnia jest Akademia Rozwoju Maluchów ta którą organizuje pampers w parku na Zdrowiu. Wybieracie się, bo ja zamierzam zobaczyć jak to jest byc małym dzidziusiem:-D:-D:-D

byłam tam w zeszłym roku. było fajnie i było to 28.08 więc pewnie w tym roku bedzie podobnie.
te zdjęcia też pokazywałam tu rok temu, ale przypomnę :cool:
132963.jpg

132966.jpg

własnie zobaczyłam na stronie pampersa Pampers.pl Akademoa bedzie 28 i 29 sierpnia (wt i śr) w parku "na zdrowiu" tylko nie piszą o której godzinie. w zeszłym roku chyba o 11 sie zaczynało.

widzę na Twoim suwaczku że za równy miesiąc wybieracie się nad morze...my też jedziemy dokładnie z3/4wrzesnia do Mielna Wy moze też tam się wybieracie?Pozdrawiam ciepło bo za oknem chyba jest bardzo zimno brrrrrrr

reklama
Pamietam pierwsze swoje podrygi na forum, tez proisłam o pomoc przy zalozeniu zsuwaczka. Skonczylo sie, ze w koncu same mi zalozyly :) a pozniej sama powoli doszlam co i jak. My mieszkamy na cmentarnej przy ogrodowej. Spotkanko to dobry pomysl, tylko kiedy i gdzie? :)

Do góry