reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

padiqq - napisz coś więcej o tym ośrodku... Ma swoją www? Jak się nazywa miejscowość? Bo my czegoś takiego też szukamy...

reklama
Leika!

Wysyłam ci prywatną wiadomość apropos tego ośrodka. Wiem ,że nadal mają wolne domki. Super gdybyście pojechali w podobnym terminie jak my.:-)

Tweety!

No jasne ,że możesz już ci wysyłam na priva ,żeby mnie nikt o kryptoreklamę nie posądził.:-)

Jak ktoś jeszcze jest zainteresowany to też oczywiście wyślę namiary na priva.

A tutaj znowu cisza:tak: Bylam dzisiaj z zosia u lekarza i oczywiscie dostala antybiotyk:-( poza tym dostala skierowanie do psychologa i okulisty:sick: myslalam ze sie tam w gabinecie poplacze jak zaczela mowic ta lekarka o tym psychologu,w piatek wyjezdzamy i nie wiem kiedy to wszytsko pozalatwiam, a nie chce czekac wole wiedziec co i jak. Pozdrawiam was cieplutko

padiqq - dzięki, ale chyba nie skorzystam ;) W Chodczu teściowie mają działkę, byłam tam setki razy, jak mam płacić to wolę za miejsce w którym jeszcze nie byłam :)

Leika!

W pełni cię rozumiem , to tak jakbyś pojechała do siebie na działkę, żadna atrakcja.

Kropecka!

Wysłałam ci prywatną wiadomość.:-)

reklama
Magda w takim razie udanych wakacji życzymy!
My dopiero we wrześniu jedziemy. Pogoda teraz nie za bardzo a pracy w aptece też mniej.
A tak z ciekawości, czy któraś mieszka na Retkini w okolicach krańcówki 76 na Kusocińskiego? :-D

Do góry