reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Tak, jestem za.. dałam się ponieśc emocjom, bo przyznacie, ze temat emocjonujący, jakkolwiek się go ocenia.. na dodatek nic nie zmienimy w tej materii, a tylko nerwy sobie popsujemy.. Życzę wiec zdrowia, by nie musieć się spotykać ze służbą zdrowia.. przynajmniej dopóki strajkują. Pozdrawiam.

reklama
czy tutaj ktos jeszcze zaglada??:no: Siedze sobie w domku, i nie mam z kim pogadac, Zosia bawi sie w pokoiku z kolezanka, maz gdzies wybyl i mnie sie strasznie nudzi....:oo2:Na podwurku same kaluze, poza tym po dzisiejszej burzy musze troche ochlonac bo mialam 3 zawaly serca:-D:wink:

My dzisiaj wróciliśmy z tygodniowego pobytu w Ustroniu Morskim. Pogodę mieliśmy super, Wiktoria się opaliła, chociaz leżała w wózku pod budką. Szkoda tylko, że to tak szybko zleciało. Ale może jeszcze się wybierzemy w tym roku.

Jakie tu ciekawe tematy się zaczęły. My idziemy w piatek do lekarza do przychodni, ale i tak chodzimy co trochę prywatnie. I wcale nie żałuje że płacę za wizytę która prywatnie trwa godzine a w przychodni niestety 5-10 minut bo jest tyle dzieciaczków.

Padiqq- gratuluje synusia:-):-) My też byśmy chcieli mieć drugiego synusia, ale zobaczymy, jeszcze trochę musimy poczekać, jak Wiktoria podrośnie

My planowalismy w tym roku wyjazd nad morze, ale niestety znowu pojedziemy w gory, dla mnie bomba ale chcialabym zeby Zosia zobaczyla morze i pooddychala troche innym powietrzem.:tak:

Serdecznie zapraszamy na uroczystość zaślubin, która odbędzie sie dnia 23.06.2007 o godzinie 18 w Parafii p.w. Matki Boskiej Szkaplerznej i św. Wojciecha w Lipce.
smile.gif
smile.gif
smile.gif
smile.gif
smile.gif

Serdecznie zapraszamy na uroczystość zaślubin, która odbędzie sie dnia 23.06.2007 o godzinie 18 w Parafii p.w. Matki Boskiej Szkaplerznej i św. Wojciecha w Lipce.
smile.gif
smile.gif
smile.gif
smile.gif
smile.gif

Dzwony biją jak szalone, Marsz weselny w uszach brzmi. Młody mężu przytul żonę, Niechaj cała ziemia grzmi. Młoda żono przytul męża, Twej miłości barwny kwiat. Nie potrzeba Wam oręża, U stóp macie cały świat.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA I OBYŚ JAK NAJSZYBCIEJ ZOSTAŁA SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ!!!!!

Ja wlasnie wrocilam od lekarza, bo moja Zosia od wczoraj brzydko kaszle i miala wieczorem temperature,zadzwonilam rano zeby sie zarejestrowac ale okazalo sie ze dzisiaj jest ogolny strajk lekarzy:tak:ale mila pani powiedziala ze mam przyjsc to pewnie mnie przyjmie pediatra, wypisala stos recept (przynajmiej apteki duuuuzo zarobia) i jak przyszlo do placenia to myslalam ze zejde na zawal serca:-) 100 zl bez 2 groszy, a to bez antybiotyku bo na takowy jak stwierdzila pani doktor za wczesnie i moze uda sie go uniknac.
Duzo zdrowka i sloneczka no i odzywajcie sie :-D

reklama
Do góry