reklama
Dużo zdrówka dla Zosi:-):-):-)
Mogłaby sie pogoda poprawić, bo tak mi sie nawet z domu nie chce wyjść i Wiktoria jakas markotna.
Ale załatwiłam już chrziny, teraz czekam na 2.09 i już bedę mieć spokój z imprezami do komunii
Mogłaby sie pogoda poprawić, bo tak mi sie nawet z domu nie chce wyjść i Wiktoria jakas markotna.
Ale załatwiłam już chrziny, teraz czekam na 2.09 i już bedę mieć spokój z imprezami do komunii
Moja marudka zasnela, temperatura jej nie spada, poza tym jeszcze plakala bo chce do przedszkola:-)az bylam w szoku bo pierwsze dni to plakala juz rano ze nie chce isc a teraz taka zmiana:-) w koncu obiecujac ze zrobi sama tort dla taty uspokoila sie;-)zobaczymy jak jej wyjdzie. Czy znacie moze jakiegos fajnego dentyste?? Zosia ma z tylu taki dziwny zabek i chociaz myjemy zabki 3 razy dziennie ma na nim dziwne brazowe plamki, do przychodni u mnie nie chce isc bo slyszalam ze dentysta jest nie mily.
kasiulla23
Mama marcowa'06
zdrowka dla chorowitkow :-)
moge polecic moja dentystke
z uliczy jaracza przy samej piotrkowskiej
moge polecic moja dentystke
z uliczy jaracza przy samej piotrkowskiej
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Witam mamusie,przyszłe mamusie i starające się o fasolkę!!!
Wszystkie kobitki z Łodzi i okolic zapraszam
bardzo serdecznie!!!
Wszystkie kobitki z Łodzi i okolic zapraszam
bardzo serdecznie!!!
Chciałam wam sie pochwalić ,że byłam wczoraj na USG i na 90% będziemy mieć synusia. :-)
Super moja córeczka będzie miała młodszego braciszka. Maluszek rozwija się prawidłowo, wszystko jest w najlepszym porządku.
Termin przewidywanego porodu mam na 28 października 2007r .
Leika!
Tu masz odpowiedź.;-)
reklama
My wczoraj mieliśmy aktywny dzień. Od rana pojechaliśmy obejrzeć ośrodek , do którego wybieramy się na wakcje. Jest położony około 80 km od Łodzi nad jeziorem. Domki kampingowe 2 pokojowe, ładnie urządzone z łazienkami i do tego niedrogo - 46 zł od osoby z pełnym wyżywieniem , Zuza gratis. Mieliśmy jechać nad morze , ale stwierdziliśmy ,że to dla mnie trochę już zbyt męcząca podróż będzie . Grześ ma urlop w drugiej połowie sierpnia ,więc to już będzie końcówka 7 miesiąca.
Wróciliśmy do Łodzi około 16 ,a na 18 do znajomych . Cały dzionek niemalże w drodze. Wieczorem nie miałam już siły na nic.
A dzisiaj znowu trzeba obydwu dziadków odwiedzić i zakupy wcześniej zrobić. Nic mi się nie chce.:-(
Wróciliśmy do Łodzi około 16 ,a na 18 do znajomych . Cały dzionek niemalże w drodze. Wieczorem nie miałam już siły na nic.
A dzisiaj znowu trzeba obydwu dziadków odwiedzić i zakupy wcześniej zrobić. Nic mi się nie chce.:-(