reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
:-DDużo zdrówka dla Zosi:-):-):-)

Mogłaby sie pogoda poprawić, bo tak mi sie nawet z domu nie chce wyjść i Wiktoria jakas markotna.

Ale załatwiłam już chrziny, teraz czekam na 2.09 i już bedę mieć spokój z imprezami do komunii:-D

Moja marudka zasnela, temperatura jej nie spada, poza tym jeszcze plakala bo chce do przedszkola:-)az bylam w szoku bo pierwsze dni to plakala juz rano ze nie chce isc a teraz taka zmiana:-) w koncu obiecujac ze zrobi sama tort dla taty uspokoila sie;-)zobaczymy jak jej wyjdzie. Czy znacie moze jakiegos fajnego dentyste?? Zosia ma z tylu taki dziwny zabek i chociaz myjemy zabki 3 razy dziennie ma na nim dziwne brazowe plamki, do przychodni u mnie nie chce isc bo slyszalam ze dentysta jest nie mily.

Isikora!

Wszystkiego najlepszego z okazji rychłego wkroczenia w grono mężatek. :-)

Magdasf1!

Dużo zdrówka dla Zozsieńki.
Apropos dentysty wysłałam ci prywatną wiadomość.

Chciałam wam sie pochwalić ,że byłam wczoraj na USG i na 90% będziemy mieć synusia. :-)
Super moja córeczka będzie miała młodszego braciszka. Maluszek rozwija się prawidłowo, wszystko jest w najlepszym porządku.
Termin przewidywanego porodu mam na 28 października 2007r .

Leika!

Tu masz odpowiedź.;-)

reklama
My wczoraj mieliśmy aktywny dzień. Od rana pojechaliśmy obejrzeć ośrodek , do którego wybieramy się na wakcje. Jest położony około 80 km od Łodzi nad jeziorem. Domki kampingowe 2 pokojowe, ładnie urządzone z łazienkami i do tego niedrogo - 46 zł od osoby z pełnym wyżywieniem , Zuza gratis. Mieliśmy jechać nad morze , ale stwierdziliśmy ,że to dla mnie trochę już zbyt męcząca podróż będzie . Grześ ma urlop w drugiej połowie sierpnia ,więc to już będzie końcówka 7 miesiąca.
Wróciliśmy do Łodzi około 16 ,a na 18 do znajomych . Cały dzionek niemalże w drodze. Wieczorem nie miałam już siły na nic.

A dzisiaj znowu trzeba obydwu dziadków odwiedzić i zakupy wcześniej zrobić. Nic mi się nie chce.:-(

Do góry