reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
strasznie zadko tu zaglądam i dopiero doczytałam,nie bardzo wiem gdzie tam jest przychodnia,A bo ja tam pracuję...
Niedaleko... ;-)
Przy przychodni, wiesz gdzie tam jest przychodnia?
gdzies koło tego duzego pawilonu niebieskiego?
wiem ze w pawilonie jest apteka ale gdzie jeszcze ?
mieszkam po drugiej stronie wyszynskiego ale łaze po całym osiedlu,tam tez:-)
aga31
ale czy ty nie mówisz czasem o tej przychodni na maratońskiej?przy takim boisku?Ola, ja mieszkam na Retkini i wiem gdzie jest przychodnia, bo to moja przychodnia była
Aga, przychodnia jest przy górce takiej do zjeżdżania sankami. A Apteka jest przy przychodni.
no bo tam przy kusocinskiego to nie ma żadnej górki,przynamniej nic nie kojarze.chyba ze taka malutka;-)
aga31
kurcze jutro pod wieczór sie tam przejde bo wogóle nie kojarze o co chodzi. dzieki za informacje:-)pewnie ze jest gorka, jest XXXIII LO, caly kompleks z boiskami i placem zabaw i gorka do zjezdzania (porownywalna z ta przy maratonskiej) i za nia jest przychodnia. przy popieluszki
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Oj ja nie wiem czy tam jest górka?
Ja dochodzę od krańcówki 76 i nie widzę nigdy żadnej górki. ;-)
Przechodzę koło pawilonu na który wszyscy okoliczni mieszkańcy mówią "Kanada". A jakby któraś miała ochotę mnie poznać to jutro pracuję od 8mej do 15:30. Trzeba pytać o Olę, bo mogę akurat nie stać przy okienku. Marta! Może w końcu się poznamy? Przyjedź z Wiktorkiem jak masz niedaleko. Zapraszam! Aga we wtorek będę po południu. Pracujemy do 20tej.
Ja dochodzę od krańcówki 76 i nie widzę nigdy żadnej górki. ;-)
Przechodzę koło pawilonu na który wszyscy okoliczni mieszkańcy mówią "Kanada". A jakby któraś miała ochotę mnie poznać to jutro pracuję od 8mej do 15:30. Trzeba pytać o Olę, bo mogę akurat nie stać przy okienku. Marta! Może w końcu się poznamy? Przyjedź z Wiktorkiem jak masz niedaleko. Zapraszam! Aga we wtorek będę po południu. Pracujemy do 20tej.
ewa lodzkie
555
A ja jestem Ewa i tez mieszkam w Lodzi,mam malego Marcelka,4 miesiace wlasnie dzisiaj konczy,pozdrawiam:-):-):-)
Witam w bardzo sloneczny dzien juz nie moge wytrzymac, chcialam cieplej ale to juz lekka przesadaJa wlasnie pakuje ubranka, nie wiem co zabrac, i przezywam ogromny stres, bo boje sie rozlaki zmoja Zosienka. Ona sie cieszy, bo jedzie do babci na wakacje, ale ja jakos nie potrafie sobie z tym poradzic:-)Mialam zamiar:-) zostac 3 miesiace i zarobic troche pieniazkow ale teraz nie wiem czy wytrzymam, i chyba wroce po 2 tyg
Pozdrowienia
Pozdrowienia
reklama
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Witam Cię Ewuniu.
Co prawda ostatnio tu bardzo spokojnie, no ale mam nadzieję, że bedzie Ci tu dobrze :-).
A mogę spytać w jakiej części Łodzi mieszkasz??
Co prawda ostatnio tu bardzo spokojnie, no ale mam nadzieję, że bedzie Ci tu dobrze :-).
A mogę spytać w jakiej części Łodzi mieszkasz??