reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Witam i pozdrawiam wszystkie Łodzianki!

Powoli przyzwyczajam się do nowego forum. Jednak strasznie wolno mi chodzi... :-( Zdaję sobie sprawę, że internet bezprzewodowy jest zawodny, ale aż tak źle nie jak istaniało stare forum. No cóż, mam nadzieję, że to tylko przejściowe komplikacje.

U niektórych zmiany się zbliżają:-) ... jakieś remonty planowane. Życze zatem powodzenia.

Całusy dla wszystkich!

Przepraszam, ze się tak wcinam ale mam pytanko :zawstydzona/y:
Czy na terenie łodzi jest jakiś pożądny (cztaj duży) sklep z wóziami :confused:
Jak znacie jakiś dobry to poprosze o adres :-) a i jeszcze jakaś hurtownia z art. dziecięcymi :happy: Jakbyście mogły mi pomóc i napisać na priv to bym była bardzo wdzięczna :-)

Hej, odmeldowuję się. Nowe forum, jego wygląd, grafika, spowolnione obroty itd do d....nijak nie mogę się do niego przyzwyczaić.
U nas ok, Julek waży już 8570g, mierzy 66 cm. Ze względu na genialną aurę spacerujemy prawie non stop - Julek jest królem łąk i lasów Janowa i chyba mu z tym dobrze. Pozdrawiamy. :-D

reklama
helou :happy:

widzę, że nowa forma odtstraszyła łodzianki skutecznie :laugh2:

jak wam sie podoba taka piękna jesień, ha? bo moim zdaniem mogłoby tak byc do grudnia. temperatura mogłaby stopniowo spadac, ale lepiej żeby nie było błota :-p a potem tuż przed świetami BN fura śniegu. i tak do lutego. w marcu piękna wiosna, a potem znowu upalne lato :tak: za pewne będzie inaczej i już niedługo będziemy grzęznąc kółkami wózków w błocie, no ale pomarzyc zawsze można :-) chętnie pomarzę też sobie że jutro wygrywam te 10 000 000 w totka :laugh2:

choc praca się rozkręca - może nawet aż za bardzo - będę musiała zrywac sie o 6 rano :szok: jeśli wypali ostatnia propozycja mojego szefa.

abrzuzka łazienka prześliczna!!! naprawdę! :tak:

Do góry