reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
nie no!!!! o przestaniu to chyba mowy nie ma!!!! jest jakie jest, tez nie bardzo mi sie podoba, ale chyba nie bedziemy sie roztawac z powodu wyglądu!!!!!:confused:

Witam! Szta graficzna nowego forum... :-( I jeszcze mam problemy żeby się połączyć, albo po prostu brak mi cierpliwości... Mam nadzieję, że z czasem te utrudnienia miną. Pozdrawiam Was wszystkie.

Witam mamusie!
Jakoś nie moge się przyzwyczaić do nowej szaty... Miałam spory problem z zalogowaniem się po zmianach ale w końcu się powiodlo.
Mam nadzieję, że Łodzianki nie rozpadną się przez te zmiany :).
Pozdrawiam Mamusie i Dzieciaczki

Wygląda na to ze nowe forum NAm sie nie podoba.Widocznie tak trzeba było i musimy sie przyzwyczaić.
Kamil po przedszkolu przychodzi tak zmęczony, ze tylko zjada cos, myje sie i tak około 19 usypia:-)

to masz spokój mamusiuagusiu :) przynajmniej z jednym synkiem ;)

my byliśmy dziś na zdrowiu w ogródku jordanowskim (już otworzyli z tym, żę rozebrali częśc atrakcji) i wszystko było super dopóki się dziecko oczywiście w szale zabawy nie przewróciło :( bałam się, że ząbki sobie wybił, ale tylko skaleczył dziąsła. teraz już czyta książeczki przed drzemką :)

a moja praca powoli się rozkręca - w tym tygdoniu już 13h. co znaczy, że wracam po nocy.. ale za to codziennie jestem do 15-16 w domu. zaczęłam się zastanawiac jakby ten czas wykorzystac (pomijam sprzątanie, gotowanie itp - to robię oczywiście) i mam zamiar zabrac się za drobne prace remontowe w mieszkaniu. jest tylko jeden problem ;) nie mam kompletnie doświadczenia :( może któraś z was kładła kafelki? albo wypełniała fugi ? no i chcę jeszcze drzwi przygotowac do malowania i pomalowac... zobaczymy czy się uda ;)

a co u reszty łodzianek?

i mam zamiar zabrac się za drobne prace remontowe w mieszkaniu. jest tylko jeden problem ;) nie mam kompletnie doświadczenia :( może któraś z was kładła kafelki? albo wypełniała fugi ? no i chcę jeszcze drzwi przygotowac do malowania i pomalowac... zobaczymy czy się uda ;)

mój mąż w tej dziedzinie jest fachowcem :-) zarabia w ten sposób na pieluchy :)

No udałąo mi sie wstawić zdjecie.
Jewszcze mam tylko jedno pytanie, co mam zrobic zeby mam zrobic, aby słoneczko gg było widoczne.Chodzi mi o to zeby było wiadomo ze jestem dostepna albo nie jestem.

reklama
Do góry