jestem zamoim zdaniem mogłoby tak byc do grudnia. temperatura mogłaby stopniowo spadac, ale lepiej żeby nie było błotaa potem tuż przed świetami BN fura śniegu. i tak do lutego. w marcu piękna wiosna, a potem znowu upalne lato![]()
![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem zamoim zdaniem mogłoby tak byc do grudnia. temperatura mogłaby stopniowo spadac, ale lepiej żeby nie było błotaa potem tuż przed świetami BN fura śniegu. i tak do lutego. w marcu piękna wiosna, a potem znowu upalne lato![]()
![]()
abrzuzka łazienka prześliczna!!! naprawdę!![]()
helou![]()
widzę, że nowa forma odtstraszyła łodzianki skutecznie![]()
jak wam sie podoba taka piękna jesień, ha? bo moim zdaniem mogłoby tak byc do grudnia. temperatura mogłaby stopniowo spadac, ale lepiej żeby nie było błotaa potem tuż przed świetami BN fura śniegu. i tak do lutego. w marcu piękna wiosna, a potem znowu upalne lato
chętnie pomarzę też sobie że jutro wygrywam te 10 000 000 w totka
![]()
no właśnie ja tez nie mam pojęcia :-(No właśnie była kiedys mowa o czacie.Tylko ze ja nie mam pojecia co dalej.
Fajnie by było gdyby Coś takiego uruchomili.Tylko do kogo trzeba sie z tym zwrócić.