reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

moim zdaniem mogłoby tak byc do grudnia. temperatura mogłaby stopniowo spadac, ale lepiej żeby nie było błota
p.gif
a potem tuż przed świetami BN fura śniegu. i tak do lutego. w marcu piękna wiosna, a potem znowu upalne lato
yes2.gif
jestem za :-D

reklama
helou :happy:

widzę, że nowa forma odtstraszyła łodzianki skutecznie :laugh2:

jak wam sie podoba taka piękna jesień, ha? bo moim zdaniem mogłoby tak byc do grudnia. temperatura mogłaby stopniowo spadac, ale lepiej żeby nie było błota :-p a potem tuż przed świetami BN fura śniegu. i tak do lutego. w marcu piękna wiosna, a potem znowu upalne lato :tak: chętnie pomarzę też sobie że jutro wygrywam te 10 000 000 w totka :laugh2:

Ulik!
podpisuje się pod twoimi życzeniami obydwoma rękami. Mam nadzieję ,że co do wygranej w totka jakoś się dogadamy , jest w końcu czym się dzielić.;-)

postanowiłyśy się przypomniec jak wyglądamy, a właściwie jak Zuzałka wygląda :laugh2::-D:laugh2::-D

145165.jpg

145167.jpg

145170.jpg

to tylko tak wygląda że Zuzka ma zakneblowaną buzię, ale ona naprawdę sama tą skarpetkę zaczeła ciućkać :happy::-p
145174.jpg

a tu sprawdzamy jak Zuzałce będzie z włosami jak już jej urosną :-p:rofl2:
145175.jpg

Śliczne zdjecia.
Widzę ze nowe szata forum skutecznie odstraszyła niektóre z Nas.
Ja sie chyba juz przyzwyczaiłam.Szkada by mi odchodzić stąd z powodu wygladu forum.Przeciez nie dlatego tu jestem, tylko po o zeby sie z WAmi spotykać:-) .
U nAs dobrze, tylko Oskar chodzi zasmarkany, ale po za tym nic mu nie jest.Kamilek nawet dzisiaj sie pytał czy idzie do przedszkola.A wczoraj jak po niego poszłam to uraczył mnie zapytaniem po co ja w ogóle po niego przyszlam, on chciał zostać.;-) Wczoraj tez jak zobaczył swoje kolezanki z przedszkola jak szlismy ulicą, od razu puscił moja rekę i pobiegł do przodu:laugh2: .Cóz wczesnie zaczyna byc samodzielny.

No właśnie była kiedys mowa o czacie.Tylko ze ja nie mam pojecia co dalej.
Fajnie by było gdyby Coś takiego uruchomili.Tylko do kogo trzeba sie z tym zwrócić.

reklama
Do góry