mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Ja rodziłam chłopców w Rydygierze, na Strelinga.Jestem bardzo zadowolona.Zarówno z opieki przy porodzie, jak równiez po. Oczywiście sa pewne niemiłe wyjątki wśród personelu, ale moim zdaniem do wytrzymania.Jedyne na co mogłam narzekac, to posiłki.Ale to chyba taka norma szpitalna.Po za tym dieta dostosowana do potrzeb matki karmiącejAle ogólnie było nieżle.Za kazdym razem spędziłam tam tydzień czasu, więc wiele widziałam. Pierwszym razrem lezałam na patologii 5 dni, bo byłam po terminie, a za drugim razem, tez tydzien, bo Oskar, miał bardzo wysoki poziom bilirubiny, i opalał sie pod foto lampą.Salka 3 osobowa, ale powierzchniowo dośc duża.Minus to taki ze nawet Tatuś nie może wejsc na sale, choc na chwilke.Jest zakaz wstępu dla każdego z zewnatrz.
Tak gadaćie o klubach w których spędzacie wolny czas, a moze któras chodzi do Stereo Krogs na Wólczańskiej.My z męzem tam chodzimy ze względu na koncerty.Często graja nasi znajomi, więc idziemy tam, i po koncerce tam zostajemy.Tylko ostatnio dawno Tam nie byliśmy
Tak gadaćie o klubach w których spędzacie wolny czas, a moze któras chodzi do Stereo Krogs na Wólczańskiej.My z męzem tam chodzimy ze względu na koncerty.Często graja nasi znajomi, więc idziemy tam, i po koncerce tam zostajemy.Tylko ostatnio dawno Tam nie byliśmy