reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

cześć!

ja tez jestem mamą z LDZ :D
29 stycznia zostałam mamusią wojtka.
i nie mam zadnej kolezanki " w realu" ktora bylaby mamą! dlatego rozmowy na forum sa naprawde superprzydatne :D
pozdrawiam!

reklama
"Motyla" w brzuchu to ja poczułam ok 16tc (choć coś mnie tam juz łaskotało ok 13 tc) i to był motyl kopiący. ;D Na samym początku mój brzuch pobolewał. Żoładek i jelita tez dawały mocno o sobie znać. Pozdrawiam
a

Witajcie.Ciekawa jestem ile na tym naszym forum mamus z Lodzi.Zapraszam wszystkie mamy z Lodzi do wpisywania sie.ja mam na imie Agnieeszka jestem wasnie z Lodzi.Mam 24 lata i dwch chlopcow Kamilka  i Oskara.
Pozdrawiam wszystkie mamy z Lodzi i nie tylko.
Przepraszam, ale cos mi zaszwankowal komputer i nie dziaaja polskie znaki.:)

helou

jam takze z LDZ :D mam 24 lata, a mój synek 8 i pół miesiaca :) mieszkam przy makro :)
wyglada na to, ze nieduzo nas tu... ???

Witam wszyskie Łodzianki, i zapraszam do działu "związki rodzinne" ; "to my" na wątek "mamusie z łodzi", bo jak na razie jesteśmy tam tylko we trzy :( a byłoby miło gdyby było nas dużo dużo więcej.

reklama
czesc Dziewczyny! melduje sie kolejna lodzianka. Jestem mama wrzesniowego Kamilka :)
Mieszkamy w srodmiesciu. Wasze Dzidziole sa starsze wiec napewno w przyszlosci bede zadawac mnostwo pytan, nie zawsze madrych ;)
Musze konczyc, maly ssak jest niecierpliwy ;D
Buziaczki

Do góry