reklama
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Dziewczyny, mam pytanie.Czy orientujecie sie w którym szpitalu przyjmyją porządni chirurdzy dla dzieci.Kamil ma skierowanie do chirurga, poniewaz ma zwężenie napletka.Ja chciałbym sie tylko skonsultowac z chirurgiem, na żaden zabieg na razie nie mam zamiaru sie decydowac.
Chciałabym sie skonsultowac z jakims chirurgiem z prawdziwego zdarzenia.Bo jesli by doszło do jakiegos zabiegu, to tez bym chciała zeby to był chirurg który wie co robi, i postara sie to zrobic delikatnie.
Wiec jesli znacie jakiegos dobrego chirurga, to napiszcie nazwisko i szpital w którym przyjmuje.
Z góry Wam dziekuje.
Co do naszego spotkania, to staneło teraz pod duzym znakime zapytania, bo9 w sobote jest msza za moja babcie, na 7.30.
Problem w tym ze to jest po za łodzią, co prawda blisko, alemoze zostaniemy troszke.
Dam wam znac w kazdym razie.
Chciałabym sie skonsultowac z jakims chirurgiem z prawdziwego zdarzenia.Bo jesli by doszło do jakiegos zabiegu, to tez bym chciała zeby to był chirurg który wie co robi, i postara sie to zrobic delikatnie.
Wiec jesli znacie jakiegos dobrego chirurga, to napiszcie nazwisko i szpital w którym przyjmuje.
Z góry Wam dziekuje.
Co do naszego spotkania, to staneło teraz pod duzym znakime zapytania, bo9 w sobote jest msza za moja babcie, na 7.30.
Problem w tym ze to jest po za łodzią, co prawda blisko, alemoze zostaniemy troszke.
Dam wam znac w kazdym razie.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Agusiu spróbuj, może się uda? A jak nie to przecież to nie będzie jedyne spotkanie mam nadzieję. Tylko to trochę smutno, bo przecież ty rozkręciąłaś wątek i teraz Ciebie zabraknie.
Tak patrzę za okno i myslę sobie, żę chyba jednak Manufaktura, bo jakoś nie widzę nas siedzących dwie-trzy godziny w parku, szczególnie, że mniejsze dzieci muszą być nakarmione i przewinięte częściej. Ale zobaczymy, może jeszcze się zmieni?
Ja się nie mogę doczekać a Wy? ;D
Tak patrzę za okno i myslę sobie, żę chyba jednak Manufaktura, bo jakoś nie widzę nas siedzących dwie-trzy godziny w parku, szczególnie, że mniejsze dzieci muszą być nakarmione i przewinięte częściej. Ale zobaczymy, może jeszcze się zmieni?
Ja się nie mogę doczekać a Wy? ;D
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Ja tez bym bardzo chciała przyjsc.Tez bardzo chce sie z WAmi poznać.Fajnie jest miec duzo znajomych.Tym bardziej z dziećmi.Postaram sie wszystka tak zorganizowac, zeby sie z Wami spotkac.
AHA, Słyzalam ze od piatku, pogoda ma sie poprawic, wiec bądźmy dobrej mysli.
AHA, Słyzalam ze od piatku, pogoda ma sie poprawic, wiec bądźmy dobrej mysli.
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Dziewczyny no i co z tym chirurgiem.Znacie kogos takiego.
Bo musze go w koncu zapisac na wizyte.
I nie mam pojecie gdzie.
Bo musze go w koncu zapisac na wizyte.
I nie mam pojecie gdzie.
reklama
profilaktycznie moze przywiązemy do wózków balonik np. czerwony co wy na to?? ;D
No ja to miała bym problem
Mam trochę stresa bo Julka ma już prawie 6 lat i jest najstarszym forumowym dzieciaczkiem z Łodzi - mam nadzieję, że bedzie grzeczna.. jesli będzie Agusiny Kamilek to będą się razem bawić ale jeśli Agusia nie dotrze to Julka bedzie buczała z nudów