reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Agawo!

Dzięki za szczegółową prognozę pogody.

Nie zamartwiaj się kochana , napewno wszystko będzie dobrze, głowa do góry. Wiem ,że to łatwo powiedzieć... A już napewno nie powinnaś się obwiniać , przecież ty zrobiłaś wszystko co było w twojej mocy.

Dużo zdróweczka dla Julci!

reklama
AGAWA trzymaj sie dobrze bedzie, zobaczysz.
A to juz na pewno nie twoja wina.
Ucałuj Julcię ode mnie od chłopaków.Od Kamlika szczególnie :).
Pewnie spotkamy sie w Manufakturze.
Bylismy z Kamilkiem, juz na placu budowy dla dzieci, ale z Naszego pierworodnego straszny wstydzioch.
Po oczach było widac, ze ma tak ogromna ochote sie isc pobawic.
Tylko inne dzieci mu "przeszkodziły".Po prostu sie ich wstydził.
Moze jak bedzie z kims kogo zna, lepiej mu pójdzie.

aha będe wiedział myślę najpóźniej w niedzielę, bo będę sie prawdopodobnie widziałą z tą mamusią i pogadam, nie mysl za wiele, bo lekarze czasem przesadzają, zresztą Ty na pewno o tym wiesz, mój Jasiek też obserowowany (miedniczki-pisałm na forum, nie chę przynudzać), trzymaj się kochana, mój nr 501 677 116, gdybym zapomniała choć nie sądze (ale teraz zaczynam prace więc moge się zakręcić) to sendnij sms z GG albo ze stronki, całuję

Ja też jestem z Łodzi
JA niestety dopiero się staram o dzidzię. Ale mam nadzieję, że niedługo się uda :)
Mam pytanie od razu...
Czy w LUX MEDZIE można rodzić?

Kurde zapomniałam Adamowi o balonie powiedzieć! Skąd ja do soboty czerwony balon wytrzasne! Ale bedzie wesoło z tymi balonami! Nie zapomnijcie aparatów. Anetas tez nas musi zobaczyc! Szkoda, ze jej nie bedzie! :(

reklama
Do góry