reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Jesteśmy już :) :) :) :)
Zmeczeni, ale cali i zdrowi.
Na dzis juz mam dosc, wiec rozpisywac sie nie bede.
Poczytałam sobie tylko wasze posty, pobyt w stolicy opisze Wam jutro.

Aha, ELPIS ja uwazam ze spokojnie mozecie przyjsc,do Manufaktury to moze nie, ale do parku jak najbardziej.Oczywiscie tylko jak dopisze pogoda.
Dobra zmykam sie rozpakowac.

My już wróciłyśmy... byłyśy z wózkiem

132963.jpg

Na tym fotelu czułam sięmalutka, ale ten pan po lewej tez wywoływał u mnie kopleks niższości, maleńkości :p ::)

132966.jpg

Ja się ledwo na ten fotel wdrapałam a on by przecież swobodnie usiadł!!!!!

AgataB!

Kolejne suoperatowe zdjęcia Zuzy. :D
No i jak wasze wrażenia z tej imprezy? Ciekawa jestem jak się wam podobało, może jutro męża wyciągnę. No i podaj dokładną lokalizację. Z góry dzięki!

czesc dziewczyny!
bylam dzis w akademii rozwoju pampersa
fajna rzecz tylko strasznie to malutkie i duze zamieszanie w srodku
kazdy dostaje reklamowke z "prezentami" pieluszka probki smakolykow
milo by bylo gdyby takie wydarzenai czesciej mialy miejsce w Łodzi
a jak wasze wrazenia???

reklama
mam dokładnie takie same odczucia
fajnie ale ciasno
gdyby było tam więcej miejsca i jakaś organizacja we wpuszczaniu to by troche lepiej to było, była ciekawa prezentacja ale nie byłam wstanie jej całej dokładnie wysłuchac i obejrzec, a juz nie mówiąc o czynnym uczestniczeniu w niej. Ogólnie bardzo fajny pomysł ale zbyt tłoczno i chaotycznie.

padiqq to jest w częsci parku niedaleko zoo, tam gdzie jest scena ("muszelka" się to chyba nazywa?)

Do góry